Mustmedia Bouwt Webshops

      Reacties uitgeschakeld voor Mustmedia Bouwt Webshops

Direct Een Webshop Maken?

Digitale Slagkracht Structureel meer Leads en OmzetBlog: Wat kost een website? En wat is het verschil tussen een website van 2.500 en 25.000 euro?

  • Ik hoop dat je me kunt helpen.
  • Ik kan nergens vinden waar ik dit kan veranderen in Engels!
  • Ik heb reuze veel zin om mijn webshop te maken maar dan wel in het Nederlands!
  • Bijna de hele site is in het Engels, maar wanneer males wil afrekenen en een land moet kiezen, is dit allemaal in het Nederlands.
  • Met vriendelijke groeten, Joost

In 2015 was WooCommerce geen goede software voor serieuze webshops. Maar inmiddels zijn WordPress-webshops met een omzet van meer dan € 1.000.000 geen unicum meer.

WordPress Webshop Cases met WooCommerce Je kunt er niet meer omheen: met bijna 20 miljoen downloads en een marktaandeel van 39% is WooCommerce een meer dan serieuze speler in e-commerce-land. In 2010 schreef ik een eerste artikel over deWordPress-webshop, in 2012 updatete ik dit artikel met de plugin WooCommerce. Tot op de dag van vandaag genereert dit artikel ruim 200 lezers per dag.

Interview: BNR “Alleen nog maar effectieve web sites en advertising in 2025! WordPress Blockchain De Toekomst van ‘Internet’EOS 7 redenen waarom EOS voor mij de ‘WordPress’ onder de Blockchains is!

Woocommerce Admin (free Of Charge)

Beide platforms hebben voor- en nadelen. En op beide platforms kun je zowel hele goede als hele slechte outlets WordPress hosting bouwen.

Neem Een Kijkje In Onze WordPress Cases

Ik begrijp hetmeer informatie Referentie: spreken bij Exact Video: Ondernemerslessen 5 Ondernemerslessen in 20 minuten WordPress WordPress Dé Motor van ‘t WebWooCommerce WordPress Data Gebruik jij je WordPress Data zoals LinkedIn en Booking.com?

WooCommerce: feiten en cases op een rijtje We hebben de vraag om een Magento-store om te zetten naar een WooCommerce-store in 2016 net zo vaak gehad als van WooCommerce naar Magento.

In 2016 is WooCommerce – sowieso qua aantal gebruikers – marktleider geworden in de e-commerce-markt. WooCommerce is right here to stay; daarom hier een write-up inclusief praktijkcases WoodWatch, Crowdyhouse en Joolz over enterprisewerken met WooCommerce. Wanneer gebruik je WooCommerce en wanneer absoluut niet? Hoe komt het dat WooCommerce Magento voorbij is gegaan? En welke afwegingen moet je maken bij het kiezen van webshopsoftware?