Nieuws Sociaal Financieel

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws Sociaal Financieel

Op grond van deze wet gaat per 1 januari 2021 de pensioenregeling voor alle payrollwerkgevers op de schop. Per die datum moeten payrollwerkgevers uit het pensioenfonds StiPP en zijn zij verplicht een zogenaamde “adequate” pensioenregeling aan te bieden aan hun payrollwerknemers.

Jongvolwassenen die bij de ouder inwonen moeten de huurwoning praktisch direct verlaten als ze wees worden. Gelukkig zijn ontwerpmaatregelen ministerie nieuws in de maak die voorkomen dat mensen pardoes op straat worden gezet. Nu nog bij sociale huur, uiteindelijk ook bij ouders die privé huurden.

‘schmidt Laat Max Voorlopig Links Liggen En Blijft Mauro De Voorkeur Geven’

De industriële productie groeide meer dan verwacht, terwijl de dienstensector de verwachtingen niet kon inlossen. Dit heeft de Chinese centrale bank zelfs aangezet om de interestvoeten met 10 basispunten te verlagen. Ook komt er een eenmalige liquiditeitsinjectie van 700 miljard yuan. Het momentum van de Chinese economie is wat zoek door het pandemiebeleid en de problemen ICT nieuws in de Chinese vastgoedsector. Nikkei 225 stijgt 0,76%, Shanghai lapt er 0,65% bij maar de Hang Seng Index daalt met 0,98%. Het bedrijf zegt te kampen met groeiende druk op de prijzen. Weliswaar heeft Western Digital in het zojuist afgesloten kwartaal het recordaantal van 6,3 miljoen harddisks geproduceerd, maar dat kon de prijsdalingen niet compenseren.

Doel van het wetsvoorstel is de Nederlandse dividendbelastingclaim op de winstreserves van een vennootschap zoveel mogelijk zeker… Lees meer.. Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD. CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Een nieuwe bitcoin ETF trekt de aandacht van Wall Street. Wij leggen in dit artikel uit waarom deze ETF op lange termijn geen verstandige belegging is… Onze visie is dat de Turkse valuta alleen gered kan worden met een hogere rente.

Bekijk voor alle actuele hypotheekrentes dit overzicht. Verhoging hypotheek meefinancieren ten behoeve van bijvoorbeeld verbouwing. We hebben de komende jaren veel vakmensen nodig om uitdagingen als vergrijzing en vergroening het hoofd te bieden.

Beleggen kun je om honderd-en-één redenen doen, maar over het algemeen beleggen Nederlandse huishoudens voor iets in de toekomst. Dat kan de studie van de kinderen zijn, het zeiljacht van hun financieel nieuws dromen of – en dat zal steeds vaker gebeuren –… De creditcard biedt comfort en gemak, vooral tijdens de vakantie. Een creditcard is voor veel mensen het beginpunt van financiële problemen.

Wanneer we naar de andere olieprijsindex kijken , zien we zelfs dat de prijs een hoogste koers bereikt sinds oktober 2014. In het Midden-Oosten zijn er op dit moment wat spanningen door een drone-aanval op de Verenigde Arabische Emiraten.

Het besluit tot wijziging van het Handelsregisterbesluit, waarmee de woonadresgegevens van natuurlijke personen worden afgeschermd in het … Bekendmaking percentage eigenwoningforfait De staatssecretaris van FinanciËn heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over de hoogte van het … Nadat het kabinet onlangs heeft besloten om voor het vierde kwartaal van 2021 de TVL open te stellen, kondigt het kabinet nu de vijfde versie van de … Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd hoeft niet de mogelijkheid van tussentijdse opzegging te bevatten. In reactie op een tweetal moties van de Tweede Kamer stuurt de staatssecretaris van SZW een overzicht met mogelijkheden voor een structurele … De staatssecretaris van FinanciËn heeft een nieuwe versie van het besluit over de btw-heffing en de toepassing van de KOR bij zonnepanelen … Als u doorgaat op onze website gaat u hiermee akkoord.

Neem Een Premium Jaarabonnement Voor Slechts 0,81 Per Week

Het zijn allemaal zaken die de Belastingdienst nog niet weet. We lichten er een paar wijzigingen toe die te maken hebben met de eigen woning. Dit derde scenario achten we niet heel waarschijnlijk voor 2022.

  • Wilt u dagelijks het beursnieuws in uw mailbox ontvangen?
  • Werknemers kunnen inloggen op de website van de pensioenverstrekker.
  • Daarover gaat de Libanese regering in gesprek met het IMF, men hoopt op miljarden aan hulp.

Op een slot van 484,51 punten steeg de Stoxx Europe 600 index 0,7 procent. De Duitse DAX won 0,3 procent op 15.933,72 punten, de Franse CAC 40 steeg 0,8 procent tot 7.201,64 punten en de Britse geld niewus FTSE 100 eindigde 0,9 procent hoger op 7.611,23 punten. Bijna 331 miljoen coronabesmettingenHet aantal geregistreerde Covid-19 besmettingen wereldwijd ligt inmiddels op 330,8 miljoen.