Nieuws

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws

Tijdens de coronapandemie hebben gemeenten directe contacten met hun ondernemers en inwoners. Gemeenten zijn niet alleen een verbinder en aanjager van lokale en regionale economie maar dragen ook bij aan het behouden en aantrekken van werkgelegenheid en gelijke kansen voor iedereen. Daarom is het van belang dat er gerichte ondersteuning aan ondernemers komt direct na het beëindigen van de rijkssteunmaatregelen. algemeen financieel nieuws Maar het laat ook de noodzaak zien van een langetermijnvisie op en -aanpak voor een duurzame, toekomstbestendige, slimme economie. De grote diversiteit aan bedrijven en ondernemers die ons land rijk is, verdient dit ook. De inflatie is in de loop van het jaar scherp opgelopen en komt in 2021 gemiddeld op 2,7%. Dit komt vooral door de onverwacht snelle stijging van energieprijzen.

Verzekeringsmaatschappij Achmea wil de data van slimme thermostaten en auto’s van klanten hebben in ruil voor korting voor klanten. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in onze privacy statement op de website. Zolang centrale IT nieuws bankiers niet overreageren, hebben beleggers vooralsnog weinig te vrezen. Sociaal, economisch, toonaangevend en onafhankelijk, toegepast onderzoek. Onze unieke data, modellen en kennis bieden u inzichten en integrale adviezen bij beleid en besluitvorming.

Met Financiële Wapens Kunnen De Vs En Europa Rusland Raken

De verwachtingen van mensen zijn het meest pessimistisch na de uitbraak van de financiële crisis en de Eurocrisis . De toon van het nieuws, dat vanaf 2008 in hoeveelheid is toegenomen, is dan ook het meest negatief. De laatste maanden hebben veel landen te maken met een uitzonderlijk hoge inflatie. In de VS en in de Eurozone bereikte de inflatie het hoogste niveau in decennia, voornamelijk door hoge energieprijzen. De inflatie is met meer dan 5% op jaarbasis al zorgwekkend hoog, maar er zijn landen waar het nog veel slechter gaat.

  • Hoe komt een Duitse topfabrikant als Sennheiser uit bij een toeleverancier uit Middenbeemster?
  • Pim maakt de door de community verkozen topbedrijven van 2022 bekend.
  • Hieronder vind u meer informatie over het EUR/USD aandeel.
  • De Amerikaanse producent van elektrische auto’s Canoo gaat definitief geen auto’s bouwen bij VDL Nedcar in Born.

U kunt meer informatie vinden door naar een van de secties op deze pagina te gaan, zoals historische gegevens, grafieken, technische analyses en meer. Schrijf u in om meldingen in te stellen voor instrumenten, economische gebeurtenissen en artikelen van de auteurs die u volgt. CFO AssociationEen exclusieve community van CFO’s en FD’s in Nederland. Je leert van de kennis, ervaring en inspiratie van de belangrijkste CFO’s van Nederland. Internationaal Autonieuws, Autotests, Verkoopcijfers, Nieuwe Auto’s Vergelijken en Economisch Autonieuws.

De versie van uw browser wordt niet ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser. Pas uw voorkeuren aan rechtsboven via financieel nieuws het gebruikersmenu of onderaan in de pagina. Een klimaatmaatregel waarbij werkgevers de emissies van de reizen van hun werknemers bijhouden is geen goed idee. Ook investeerder Sheila Struyck dacht lange tijd dat snelheid een kwaliteit was.

Het stikstofdossier gaat de komende jaren een belangrijke… De economische omvang van de meeste Nederlandse regio’s ligt inmiddels weer op of boven het peil van voor de coronacrisis. De grootste groei is zichtbaar in de regio’s Zuidoost-Noord-Brabant, Utrecht-West, Oost-Zuid-Holland en Delfzijl. Amsterdam en overheid nieuws Haarlemmermeer blijven achter, zegt het CBS. Nederlandse kolencentrales mogen de komende jaren op niet meer dan 35% van hun maximale capaciteit draaien. Het waarschijnlijkste scenario is desondanks nog steeds, vijf weken voor het einde van het jaar, dat de groei op zo’n vier procent uitkomt, meent het FD.

En wil bijvoorbeeld een onderzoek naar marktmanipulatie. Misschien levert zo’n onderzoek iets op, maar het lijkt toch vooral iets voor de politieke bühne.