Onderzoekers

      Reacties uitgeschakeld voor Onderzoekers

Watertechnologie is een belangrijk onderwerp; meet- en regeltechniek, besturen en automatiseren komen in ieder nummer terug. Economisch nieuws spiegelt de werkelijkheid vaak negatiever af dan ze is, blijkt uit onderzoek van Alyt Damstra van de Universiteit van Amsterdam. Wij hebben een selectie gemaakt van branche gerelateerde nieuwsberichten welke mogelijk ook voor u interessant zijn. Een beleggingsrekening via LYNX biedt u alles wat u mag verwachten van een broker anno 2021. Een stabiel en intuïtief handelsplatform, scherpe tarieven en een zeer uitgebreid aanbod van beleggingsproducten en beurzen.

Die compenseren de gestegen prijzen en houden de koopkracht op peil. Een compleet overzicht van het belangrijkste financiële en economische nieuws. Op het nieuwe bedrijventerrein Assen-Zuid, naast de A28 en tegenover kabinet nieuws het TT Circuit Assen, kan duurzaam getankt worden. Sinds afgelopen weekend is de nieuwe DCBEnergy hub geopend. Volgend jaar komen er ook een parkeerplaats voor vrachtwagens en een paar horecazaken bij.

Laatste Berichten

14 januari 2022 CNV Onderwijs ziet nu graag écht stappen om ook duurzaam veilig onderwijs te garanderen! Het kabinet heeft besloten bij de versoepelingen voorrang te geven… Business InsiderNieuwsblog met zowel Nederlands als internationaal economisch nieuws. Een must-read voor iedereen die op de hoogte wil blijven van businessnieuws. De belangrijkste Duitse handelspartner in Europa is dus opnieuw Nederland. Wereldwijd verdedigen de Nederlanders de tweede plaats – achter China en zelfs vóór de VS. De Duitse handel met China bereikte in juni bijna 117 miljard euro, die met de Verenigde Staten 94 miljard euro.

Eerder lieten ondernemers uit Klazienaveen al weten hetzelfde van plan te zijn. Ze protesteren daarmee tegen de coronamaatregelen, omdat ze vinden dat ze binnen de huidige regels ‘prima’ open kunnen. Farmers Defence Force eist maandag bij de provincie euro nieuws dat het distributiecentrum van Jumbo in Beilen een nb-vergunning aanvraagt. Die natuurbeschermingsvergunning is nodig voor bedrijven die stikstof uitstoten. Maar volgens de boeren zijn zij per saldo de enigen die zich daaraan houden.

Een bewogen jaar waarin, ondanks corona, toch veel gebeurd is op het gebied van leven lang ontwikkelen. Om de klimaatdoelen voor de gebouwde omgeving te halen zijn er vooral veel technische vakmensen nodig. Voor het eerst is er nu ook in kaart gebracht welke technische vakmensen er precies nodig zijn. 30 december 2021 De sentimentsindicator op basis van berichtgeving uit Het Financieele Dagblad is na de forse daling bij aanvang van de coronacrisis deels hersteld. De Nederlandsche Bank is verantwoordelijk voor het samenstellen van de Nederlandse betalingsbalans en het Nederlandse externe vermogen. Hiertoe worden periodiek gegevens verzameld bij door DNB geselecteerde groepen rapporteurs.

Morris Solutions, Retrofit Beste Optie Voor Kantbank Wifo Anema

ESB wo 12 jan Hogere huren stimuleren geen extra woningbouw en vergroten de ongelijkheid Economen gaan er vaak vanuit dat de verkoop van grond werkt zoals een reguliere vrije markt. Maar in de praktijk bepaalt de overheid op welke grond er gebouwd mag worden. De grondeigenaar heeft vervolgens alle touwtjes in handen. ESB do 13 jan Kabinet – beken kleur voor een stabiele en veerkrachtige Europese economie Er ontbreekt in Nederland een heldere politieke visie over ­Europa, en dit verzwakt onze onderhandelingspositie. Bij een voorkeur voor verdere integratie van de Europese Unie passen andere beleidspakketten dan bij een voorkeur voor meer marktwerking.

  • Door middel van een notificatie per mail of pushbericht word je attent gemaakt op actueel nieuws gebaseerd op jouw ingestelde zoekvraag.
  • U kunt zich ook opgeven om Aanjager te ontvangen via het contactformulier in deze site.
  • Deze afname is problematisch, gezien de hoge noodzaak tot om-, bij- en opscholing, juist in tijden van deze pandemie, waarin het werk enorm verandert en er veel baan- en sectormobiliteit nodig is.
  • Schrijf u in om meldingen in te stellen voor instrumenten, economische gebeurtenissen en artikelen van de auteurs die u volgt.

Technisch gezien lijkt koper zich in een triangle, verderzettingspatroon, te bevinden. De technologie-aandelen uit de Nasdaq 100 klommen 0,38%. Light Sweet Crude Oil noteert op dit moment aan $ 84,80 per vat. Wanneer we naar de andere olieprijsindex kijken , zien we zelfs dat de prijs een hoogste koers bereikt sinds oktober 2014.

Kort 7 jan 22 Minder aandacht voor loopbaanontwikkeling in eerste coronajaar Uit een enquête blijkt dat er in 2020 minder gebruik gemaakt is van HR-instrumenten dan in 2017. Deze afname is problematisch, gezien de hoge noodzaak tot om-, bij- en opscholing, juist in tijden van deze pandemie, waarin het werk enorm verandert en er veel baan- en sectormobiliteit nodig is. Dit blijkt uit de vergelijking van het Internationaal algemeen economisch nieuws Monetair Fonds tussen de huidige verwachting van het bruto binnenlands product voor 2026 en de verwachting van voor de coronacrisis. Daarom is de bijeenkomst ‘Samen aan het werk voor 2022’ digitaal. Samen kijken we naar het actieprogramma rond de Economische Visie. Welke projecten doen we al en welke nieuwe acties kunnen we nog bedenken? Ook 2022 gaat weer volop kansen bieden, ook om weer samen aan de slag te gaan.

Op Deze Plekken Wordt Niet Gehandhaafd Als Je Zaterdag Gaat Winkelen

Wilt u dagelijks het beursnieuws in uw mailbox ontvangen? Onze dagelijkse Luncheditie is een nieuwsbrief die uitsluitend het belangrijkste nieuws uit Stad en provincie Groningen brengt. Ik wil per e-mail op de hoogte worden gehouden van het EWmagazine bulletin. Een nieuwsbulletin met interessante artikelen, whitepapers, e-books en events op het gebied van sparen, beleggen, ICT, HR, management en ondernemen. Investeer in bedrijven in opkomende landen en ontvang tot 7% rente per jaar. In de IEX Beste Keuze Vergelijker vindt u de brokers, crypto-exchanges, vermogensbeheerders en beleggingsplatforms die door Nederlandse beleggers het best worden beoordeeld. Onze redactie selecteerde samen met onafhankelijke experts bovendien de fondsen, trackers en turbo’s die de laatste jaren aantoonbaar value for money hebben geboden.

Inflatie domineerde de afgelopen week wederom de economische nieuwsberichten. In de VS is die inflatie ondertussen opgelopen tot 6,2%. De kerninflatie (zonder energie- ICT nieuws en voedselprijzen) is iets gematigder, maar ligt alsnog op een stevige 4,6 procent. We zien groei bij zowel de financiële middelen als relevante opleidingen.