Opstand Tegen Financieel Kleineren Van Arme Gemeenten Overgrote Deel Nederlandse Gemeenten Steunt Strijd Van Groningen En Friesland Voor Eerlijke Herverdeling Gemeentefonds

      Reacties uitgeschakeld voor Opstand Tegen Financieel Kleineren Van Arme Gemeenten Overgrote Deel Nederlandse Gemeenten Steunt Strijd Van Groningen En Friesland Voor Eerlijke Herverdeling Gemeentefonds

Het besluit tot wijziging van het Handelsregisterbesluit, waarmee de woonadresgegevens van natuurlijke personen worden afgeschermd in het … Bekendmaking percentage eigenwoningforfait De staatssecretaris van FinanciËn heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over de hoogte van het … Nadat het kabinet onlangs heeft besloten om voor het vierde kwartaal van 2021 de TVL open te stellen, kondigt het kabinet nu de vijfde versie van de … Een arbeidsovereenkomst nieuws computer voor bepaalde tijd hoeft niet de mogelijkheid van tussentijdse opzegging te bevatten. In reactie op een tweetal moties van de Tweede Kamer stuurt de staatssecretaris van SZW een overzicht met mogelijkheden voor een structurele … De staatssecretaris van FinanciËn heeft een nieuwe versie van het besluit over de btw-heffing en de toepassing van de KOR bij zonnepanelen … Als u doorgaat op onze website gaat u hiermee akkoord.

Winkelprijzen nemen daarmee in ongeveer hetzelfde tempo toe als in 2016. De prijsstijging in dat segment bedroeg over het gehele jaar ,8 procent. De prijzen van kantoren stijgen harder dan in het jaar ervoor. Over heel 2016 was de prijsgroei voor kantoren 6 procent financieel nieuws en dat is bijna hetzelfde als de eerste helft van 2017. Wie heeft ervoor gezorgd dat alles goed geregeld is als hij of zij langdurig arbeidsongeschikt wordt? Veel mensen zullen DENKEN dat ze goed verzorgd zijn, terwijl ze het eigenlijk niet goed weten.

Op grond van deze wet gaat per 1 januari 2021 de pensioenregeling voor alle payrollwerkgevers op de schop. Per die datum moeten payrollwerkgevers uit het pensioenfonds StiPP en zijn zij verplicht een zogenaamde “adequate” pensioenregeling aan te bieden aan hun payrollwerknemers.

Dat blijkt uit de nieuwe Real Estate Strategic Outlook voor Nederland van Deutsche Asset Management. De internationale ketens springen in op de toenemende koopbereidheid en zoeken nu ook hun heil in de middelgrote steden in plaats van uitsluitend te blijven hangen in de Randstad. Een ziekenhuis is een systeemziekenhuis als er in de nabije omgeving geen ander ziekenhuis is waar mensen in spoedsituaties binnen 45 minuten terecht kunnen. In zo’n geval zou de overheid moeten helpen het ziekenhuis open te houden. Anders ontstaan er gevaarlijke situaties omdat mensen in noodsituaties niet op tijd in een ziekenhuis kunnen zijn. Volgens deze definitie is het Spaarne Gasthuis geen systeemziekenhuis.

Woonbeleid Gericht Op Senioren Goed Voor De Gehele Woningmarkt

IG voorziet een openingsverlies van 42 punten voor de Duitse DAX, een min van 29 punten voor de Franse CAC 40 en een daling van 17 punten voor de Britse FTSE 100. Flinke productiestijging Japanse industrieDe Japanse industrie heeft in november flink meer geproduceerd. Dit bleek dinsdag uit definitieve cijfers van het Japanse ministerie van handel en industrie. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je hypotheek of verzekeringen. Het producentenvertrouwen, de stemmingsindicator van de ondernemers in de industrie, is in de maand augustus naar een recordhoogte van 7,3 gestegen.

Hieronder ziet u een overzicht van het laatste financiële nieuws. Op BeursGorilla kunt u realtime alle koersen van de AEX, AMX en AScX volgen. Ook de actuele koers van de belangrijkste buitenlandse indices en afzonderlijke fondsen zijn hier te vinden. Zo weet u direct hoe uw aandelen het doen op de beurs. Daarnaast ziet u op de homepage in één oog opslag welke fondsen de grootste stijgers en dalers van het moment zijn. BeursGorilla is dé website voor particuliere beleggers.

In het eerste kwartaal werd in Amsterdam voor 435 miljoen euro in kantoren belegd. In Rotterdam daalde het aanvangsrendement voor de beste kantoren met 38 basispunten naar 5,12 procent. Het beleggingsvolume bedroeg 230 financieel nieuws miljoen in het eerste kwartaal, de leegstand 16,5 procent. Rotterdam kan een huurgroei tot en met 2020 van 4,75 procent per jaar verwachten. Dat blijkt uit op 21 juni gepubliceerd onderzoek van Catella Real Estate.

Niet alleen op persoonlijk gebied; ook zakelijk gezien verandert er nogal wat. In dit artikel speciale aandacht voor de situatie waarbij u uw eigen koop- of huurwoning verlaat en gaat wonen in het koophuis van uw partner. Bent u zzp’er of heeft u geen pensioenregeling bij uw werkgever? Grote kans dat u weleens heeft opgezocht hoe u voor uzelf toch een fatsoenlijk pensioen kunt regelen. Het is nogal een lang verhaal, maar hieronder geven we u duidelijkheid. Wij houden u via onze digitale nieuwskrant graag op de hoogte over de laatste financiële ontwikkelingen.

Woningonderhoud

Amey voorziet dat het vertrek van de Britten uit de EU meerdere jaren in beslag gaat nemen. Het ingang zetten van de procedure verwacht hij niet voor het vierde kwartaal van dit jaar. In Amsterdam is de TVT gedaald tot 3,4 maanden, het laagste cijfer dat in Nederland voorkomt. Met behulp van TVT berekent Woningmarktcijfers.nl de theoretische verkooptijd.

  • De afwikkeling van de aardbevingsrekening moet anders.
  • Beleggers zullen kunnen zien welke bedrijven het goed hebben gedaan.
  • Wij bepalen op basis van onze kennis, vaardigheden en ervaring welke vorm van dienstverlening voor jou toegevoegde waarde heeft.
  • ‘Deze stabiele BBB-beoordeling is een belangrijke impuls voor ons financiële project, dat een belangrijke invloed moet gaan krijgen in onze balansboeken.

Toch blijkt uit cijfers dat ook onder vijftigminners de aflossingsvrije hypotheek aan populariteit heeft gewonnen. Dat geldt niet alleen voor tweede hypotheken maar ook voor oversluiten en doorstromen. Bij doorstromen kiest 39 procent van de vijftigminners voor een aflossingsvrije hypotheek, terwijl dit bij oversluiten geldt voor 44 procent van hen. ministerie nieuws “Ook een deel van de vijftigminners heeft inmiddels een behoorlijke overwaarde opgebouwd. Het is zeer waarschijnlijk dat dit vooral op gaat voor de veertigers”, besluit Meijer. Uit cijfers van HDN blijkt dat slechts zeventien procent van de vijftigminners voor deze vorm kiest terwijl dat percentage bij vijftigplussers bijna op de helft ligt.