Overstappen Naar Magento 2 Of Niet?

      Reacties uitgeschakeld voor Overstappen Naar Magento 2 Of Niet?

Update daarom nu je browser bij je internetinstellingen. Geef in de plug-in aan welke opties u wilt gebruiken, zoals bezorging bij een DHL punt. Hoe klein of groot een bestelling ook is, dankzij de plug-in rollen altijd op het juiste moment de juiste labels uit uw printer. 79% van de bezoekers die ontevreden zijn over de performance van een website na het plaatsen van een bestelling komt waarschijnlijk niet meer terug. E-tailors zorgt voor het ontwerp dat past bij uw product en uw klant.

Magento is dus een completer pakket dan de meeste e-Commerce platformen. Behalve onze aanpak, hebben we bij Comaxx onze jarenlange ervaring met Magento 2 e-commerce vertaald in een gereedschapskist met standaardmodules. De standaardmodules noemen we de Comaxx Suite en zorgen ervoor dat nieuwe webshops voortborduren op het uitzoek- en programmeerwerk van eerdere projecten.

Dankzij onze leergierigheid ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Redis is een cachingtechnologie vergelijkbaar met Varnish. Soms gebruiken we Varnish, soms Redis en soms allebei. Dit is geheel afhankelijk van jouw specifieke situatie. Je wilt op de hoogte zijn van wat er speelt in e-commerce.

Onze partnerschap met Magento biedt ons de mogelijkheid om kwalitatieve Magento 2 oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Wij bouwen webwinkels met Magento Open Source volgens de architectuur die Magento voorschrijft. Sommige gebruikers verlaten je webshop zonder de winkelwagen af te rekenen. In zo’n geval maakt de Magento-integratie het mogelijk om deze gebruikers te benaderen.

CMS-pagina’s naar Sooqr en laat ze terugkomen in de zoekresultaten om klanten nog beter te bedienen. Met Bewust Bezorgd bereken je de CO2-uitstoot van je eigen logistiek. Laat klanten zien wat voor hen de meest duurzame bezorgoptie is. Een maandelijks overzicht van al onze nieuwe functies, bugfixes en toevoegingen die beschikbaar zijn in onze extensies. Een terugblik in de tijd maar nog steeds beschikbaar, onze Magento 1-extensies. Deze extensie maakt gebruik van de API van MailCamp waardoor het importeren en exporteren van contactpersonen niet meer nodig is. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Ga met de tijd mee en kies een responsive theme zodat je ook op tables en smartphone goed wordt weergegeven. Het kiezen van het juiste template is erg moeilijk. Je moet namelijk al rekening houden met mogelijke aanpassingen / uitbreidingen van je webwinkel die je op het eind doet. Nadat je magento hosting geïnstalleerd hebt moet je nog een template installeren.

Vervolgens is het aan ons om al jouw wensen te vertalen naar een passend pakket. Natuurlijk maken we daarna gezamenlijk een effectieve eindbeslissing. Onze webshops zijn schaalbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos, zo ben je altijd verzekerd van de meest efficiënte oplossing. Magento webshop laten maken is de eerste stap richting een succesvolle e-commerce website. Bij het maken van webshops geldt al jaren dat Magento één van de beste platformen is om een webshop te bouwen. Dit is tevens ook de reden waarom onze specialisten zo graag met dit e-commerce platform werken.

De software die kwetsbaar is, is Magento webshop versie 1. Deze software wordt sinds juni 2020 niet meer voorzien van updates door Adobe. Eerder heeft ook VISA webshophouders gewaarschuwd voor het gebruik van deze versie van Magento software. Bied je klanten maximaal gemak met de Paazl Checkout Widget. Deze extensie gebruikt de bezorglocatie, voorraadbeschikbaarheid en productdetails om gepersonaliseerde bezorgopties te bieden voor elke bestelling.

Wel kunnen we zeggen dat Magento webshops bekend staan als krachtige e-commerce software waarmee je de meest uitgebreide en complexe webshops bouwt. Bovendien is een Magento webshop open-source, schaalbaar, zoekmachinevriendelijk en zijn extreem veel integraties mogelijk. Een Magento 2 webshop van Emico is stabiel, veilig, razendsnel en extreem gebruiksvriendelijk. Nieuwste Magento 2 technieken zodat grensverleggende oplossingen voor ons geen enkel probleem zijn. Wij zijn er van overtuigd dat wij voor onze klanten de beste Magento 2 webshops bouwen die er in de markt beschikbaar zijn.

  • Meerdere webshops voor B2B en B2C voor verschillende landen op één installatie?
  • Inmiddels is door betrouwbare bron gemeld bij het DTC dat er ook Nederlandse domeinen (.nl) slachtoffer zijn.

Goede programmeurs met jaren ervaring zorgen voor goed onderhoudbare code. Voor wat betreft de kosten, deze zijn lager dan die van magento. Naast bovenstaande gegevens in je pop-up kun je tot 4 knoppen aanmaken in de pop-up om direct de juiste actie uit te voeren tijdens een telefoongesprek. Kies voor de zakelijke telefonie van Callvoip én professionaliseer jouw bereikbaarheid. Soms wilt u zelf zo snel mogelijk DNS wijzigen doorbrengen. Om u in deze mogelijkheid te stellen heeft LinQhost een zelfredzaam control panel ontwikkeld.

Dit komt onder andere door de full page cache en omdat de code en database lichter zijn. Hierdoor kun je rekenen op beduidend snellere laadtijden. Wordt Varnish Cache gekoppeld aan Magento 2, dan kun je de laadtijden nog verder reduceren. Wij helpen je graag verder met vrijblijvend advies.

Het is dé centrale omgeving voor de productgegevens. Vaak zien wij dat het zelfs de leidende positie van het ERP overneemt. Ook voor Unit4 Multivers Online gebruikers is een koppeling met hun Adobe magento webshop mogelijk. Deze koppeling biedt een automatische synchronisatie aan van alle data die aanwezig is in Unit4. Met de Microsoft Dynamics NAV integratie kun je data van jouw gehele webshop beheren vanuit één systeem. We Provide kan gebruikers van Exact Globe en Exact Online helpen met het koppelen van hun Exact omgeving aan Adobe Magento Commerce.

Soms heb je een paar dagen wat extra capaciteit nodig en daarna weer minder. Wij vinden dus dat ook je hostingruimte flexibel moet zijn. Je kunt daarom 24/7 zelf realtime up- of downgraden, en je hostingkosten worden per dag berekend.

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt. Wil je weten hoe Adobe Commerce Cloud jouw organisaties kan laten groeien? Of zit je al op het Magento e-commerce platform en wil je meer weten over Adobe? Itonomy heeft alle kennis in huis voor het juiste advies. Magento 2 is een heel gaaf pakket geworden voor webwinkeliers.