Overzicht Functionaliteiten Magento

      Reacties uitgeschakeld voor Overzicht Functionaliteiten Magento

e-commerce Business Intelligence integreert en visualiseert information op een overzichtelijke manier voor meer inzicht. Bedien zakelijke klanten met de standaard B2B module van Magento 2 Commerce. Alle verkopen beheren in één systeem houdt het overzichtelijk. MediaCT helpt u graag verder bij de integratie implementatie van deze systemen

Dit mag u van ons verwachten als uw e-commerce specialist magento hosting Wij staan voor ons werk en zijn trots op wat we doen.

Kijk verder dan Magento 2 door te slim te koppelen en integreren met andere systemen. Zo optimaliseren organisaties hun IT-landschap om het maximale uit Magento en diverse andere systemen te halen. Bricks én clicks – met een fysieke en on-line winkel is het belangrijk om de orders centraal te beheren. Via een POS in de winkel, en een WMS en ERP voor optimaal beheer van de magazijnen kunnen deze systemen onderling information freelance uitwisselen. Of een klant nu online of in de winkel koopt, een uniforme klantbeleving staat centraal.

Dag in, dag uit zijn we bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Dit doen we door openhartig kritisch te zijn, te bouwen aan harmonie binnen het group en ons te focussen op ons specialisme.

Met de focus op on-line verkoop zijn deze organisaties bezig met het toekomstbestendig maken van hun e-commerce oplossingen. Met Magento 2 als e-commerce platform kiezen zij voor een geïntegeeerd IT-landschap voor optimale uitwisseling van knowledge tussen de verschillende systemen. Meer weten over integraties met Magento 2? Maak kennis met Magement, het knowledge-integratieplatform. Magement biedt een oplossing om uw WMS, ERP, CRM, PIM en nog vele andere datastromen te beheren en optimaliseren in een centrale hub.