Plisse Gordijnen En Duette Gordijnen

      Reacties uitgeschakeld voor Plisse Gordijnen En Duette Gordijnen

Geniet van sfeervolle lichtinval in de woonkamer zonder dat je inkijk hebt en privacy verliest. Onze plisségordijnen, ook wel dupli plisségordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die kruislings over elkaar zijn gelegd. Hierdoor staat er een honingraat structuur, wat een zeer verzorgde uitstraling heeft en ideaal is om een ruimte te isoleren. Plissé Duo rolgordijnen goedkoop kopen gordijnen zijn veelzijdig en bieden je veel vrijheid wat betreft inrichting en sfeer. Zo kun je een plisségordijn beschouwen als een ideaal compromis tussen stijl en bescherming tegen de zon. Begin uw keuze voor het perfecte plissegordijn met de keuze tussen standaard en honingraat . Hierna kiest u het raamtype waar u het plissé voor wil bestellen.

plisse gordijnen

Je kan zelf de stof kiezen, waardoor het perfect aansluit op de inrichting van je huis. Hiervoor zijn ook speciale bevestigingshaken verkrijgbaar. Het bestellen van op maat gaat heel eenvoudig via deze site. Jazeker, dit type gordijnen zijn geschikt voor verduistering. Kies wel een “dubbel” plissé gordijn want door de dubbele stof, met aan de binnenkant een zilveren coating, is het mogelijk om echt te verduisteren.

Toch Nog Vragen?

Die worden duoplissés, dubbele plissé gordijnen of dupligordijnen en bij Luxaflex® Duette® Shades genoemd. Maar er zijn ook dupli , bestaande uit twee stoflagen. Deze lagen zijn kruislings over elkaar gelegd waardoor er een honingraatstructuur ontstaat. Door de dubbele stoflaag zijn de gaatjes door de stof heen niet te zien, omdat het licht van de gaatjes ook geblokkeerd is. Deze dupli plisse gordijnen kunnen daarom niet alleen isoleren, maar ook verduisteren. Ze zijn daarom perfect voor wanneer u een ruimte helemaal wilt verduisteren. Op die manier bent u verzekerd van uitstekende nachtrust.

Op deze website kunt u eenvoudig uw plisseegordijnen op maat online bestellen. De bestelmodule geeft zelf aan wat de benodigde informatie is.

Een standaard plissé gordijn trek je van boven naar beneden dicht. In opgevouwen toestand zit het gordijn altijd bovenaan je raam. Bij plisségordijnen met top-down/bottom-up kan de plisséstof ook aan de bovenzijde los. Je kan het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook van beneden naar boven. Dan zit de gordijnstof in het midden van het raam. Daarnaast hebben we ook plissés die uit twee schermen bestaan.

Wat het product nog veelzijdiger maakt, functioneel en mooi! De geplooide plissé is geschikt voor ramen van iedere grootte. Wist je dat het opmeten van een Dupli Plissé gordijn heel gemakkelijk zelf te doen is en dat wij je op afstand ondersteunen met al je vragen. Wij maken daarna je plissé gordijnen op maat en de verzending is gratis. Lees onze uitgebreide meetinstructie en schroom niet om onze klantenservice te contacteren als je vragen hebt.

  • Met de in smalle plooien gevouwen stoffen kiest u voor een tijdloos mooi product, waarmee u een eigen authentieke stijl en sfeer in huis creëert.
  • Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ’s avonds voor een verduisterende.
  • Type P1614 is een gespannen systeem met greepbediening en variabel gordijn.
  • Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom bij onze fabriek in Weert.

We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Het jaar 2021 is een bijzonder jaar, want Gehlen bestaat dan precies 40 jaar! Het hele jaar wordt dit groots gevierd met kortings- en winacties op allerlei type zonwering, garagedeuren en overkappingen. Geef dit aan in het formulier, dan weet onze adviseur dat hij u hierover kan informeren tijdens ons huisbezoek.

Of kies voor een handgreep; het LiteRise® bedieningssysteem. Het top down/bottom up model is fijn voor privacy.