Plisségordijn Rolgordijn

      Reacties uitgeschakeld voor Plisségordijn Rolgordijn

Je kunt de boven- en onderkant van het plisségordijn bedienen. Zo creëer je banen op het raam en heb je perfecte controle over inkijk, doorkijk, lichtinval en privacy. Bij een “top down, bottom up” plissé-gordijn kan zowel de boven- als de onderlat van het gordijn naar boven en beneden verschoven worden. U kunt zo zelf bepalen op welke hoogte u het raam bedekt, en heeft daarmee de mate van privacy en lichtinval volledig zelf in de hand. Plissé-gordijnen zijn een vorm van raamdecoratie met horizontale, strak geplooide stof. In gesloten toestand zijn de plissés volledig uitgevouwen en bedekken ze het hele raam.

Meten is weten en samen met ons meet je je raam in als een professional. Plisségordijnen Bezorg bamboe rolgordijnen & EasyClick de ideale raamdecoratie, monteren zonder boren of schroeven.

  • Dit betekent dat je zelf de gewenste maten van de plissé doorgeeft, zodat deze perfect op je raam past.
  • Een plissé gordijn is te voorzien van een speciale coating.

De oplossing voor goedkope tijdelijke witte raambekleding. De Redi Shade papieren plisses passen in vrijwel elk interieur. Het creeërt directe privacy, filtert het zonlicht op een zachte manier en blokkeert UV-stralen. De witte plisses zijn eenvoudig op maat te knippen of te snijden en vervolgens zonder gereedschap op te hangen door middel van een plakstrip. Op en neer halen gaat met de twee bijgeleverde clips. Zeer geschikt als oplossing thuis, bij verhuizing, verbouwing, studentenwoning, boot of camper. Bij een duette zijn de koordjes in het systeem weggewerkt en zie je geen koordgaatjes.

Verduisterend:

Duette® gordijnen zijn voorzien van een unieke honingraatstructuur. Duette® gordijnen zijn daarnaast energie-efficiënt. Juist door de honingraatstructuur beschikt het Duette® gordijn over isolerende eigenschappen. De horizontale jaloezieën van Jaloezieënfabriek Zuid zijn superstrak, tijdloos en modieus. Onze aluminium jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen.

plisse gordijnen

Bekijk dan de voordelen van plissé gordijnen voor uw woning of bedrijfspand. Hespa biedt u een ruim aanbod aan plissé gordijnen aan, variërend in stof, design en kleur. Ontdek deze moderne variant van zonwering bij Hespa. Hoe de kleur van een stof overkomt hangt sterk af van de lichtval en andere kleuren in uw interieur. Buiten rolgordijnen goedkoop kopen heb je in top down en in top down bottom up mechanisme.

Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie. Deze speciale coating zorgt vooroptimale daglicht- en warmtewering.Deze laag is bijna niet zichtbaar. Deze coating is ook zeer nuttg voor ruimtes waar beeldschermen wrden gebruikt. Bij de top-down versie worden onze Duo rolgordijnen laten bezorgen met handgrepen geleverd. Hierdoor is het mogelijk om grotere afmetingen zelf veilig af te leveren in auto’s die speciaal voor het afleveren van raambekleding zijn ingericht. Beide producenten gebruiken hoogwaardige materialen en componenten en beide geven dan ook 2 jaar garantie op hun producten. Hespa bestaat al sinds 1977 en staat bekend om zijn goede service en kwaliteit.

Het belangrijkste verschil tussen een plissé- en een duette grodijn, is dat bij plissé gordijnen de koorden zichtbaar zijn. De koorden zijn zichtbaar doordat er gaatjes in de stof gestanst zijn, waarmee het gordijn in balans blijft. Plissé gordijnen zijn de laatste jaren sterk in opkomst en geven een nieuwe dimensie aan raambekleding. Het is een soort van jaloezie uitvoerbaar in diverse stofsoorten.

Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt. ​Voor welke ramen kan het magneetframe gebruikt worden? Een magneetframe is een ideale webshop bamboe vouwgordijn oplossing als je niet wilt boren in je kozijnen. Plissé gordijnen zijn raamdecoratie waarbij het doek in een harmonica-vorm wordt gevouwen. Wij bieden ook een reinigingsservice voor de professionele reiniging van uw vouwgordijnen. Met behulp van ultrasoon geluid stralen de ophangingen dan weer uit als op de eerste dag.

De Shadow is en technisch hoogwaardige en decoratieve raamdecoratie. Het doek van de Shadow is trapsgewijs gevouwen en dubbel uitgevoerd. Door het dubbele doek ontstaat er een honingraat structuur die enigszins isolerend is. De levertijd van de pliseegordijnen is momenteel 5 werkdagen en de bezorging vindt Rolgordijnen plaats via een koeriersdienst. Uiteraard nemen wij vooraf contact met u op om de datum van levering door te nemen. Laat u liever het meten en monteren over aan een expert, dan is dat mogelijk met onze externe meet- en monteer service. Het inmeten kost € 7,- per stuk, met een minimum van € 49,- per bezoek.