Plisségordijnen

      Reacties uitgeschakeld voor Plisségordijnen

Dit koord rolt zichzelf automatisch op waardoor het koord nooit heel lang kan worden. Dit ziet er niet alleen netjes uit maar is ook kindveiliger. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je plisségordijn en daarom is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt en schoonmaakt. Dit is heel erg eenvoudig te doen door het plisségordijn met een plumeau af te nemen.

Deze laatste hebben een honingraad structuur en daardoor een isolerende werking. Dit is bijvoorbeeld met houten jaloezieën al lastiger. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een top-down-bottom-up systeem. Dat wil zeggen dat u het plisségordijn zowel van boven naar Plisségordijnen winkel ophalen beneden als van beneden naar boven kunt bedienen. Hierdoor kunt u uw eigen mate van inkijk regelen en het lichtinval. Ook als de ruimte donker moet zijn is een plisségordijn een goede oplossing. Ook kunt u kiezen voor 2 stoffen plisségordijn in 1 systeem.

Type Plissegordijnen & Bediening

Het voordeel hiervan is overigens ook dat je altijd de optimale controle over de stand van de gordijnen hebt. Hierdoor kan je de mate van lichtinval en je privacy volledig zélf bepalen. Voor een gevarieerde zonwering op maat kunt u bij Hespa terecht voor plissé gordijnen in de meest uiteenlopende patronen. Zo vindt u bij ons onder meer talloze gordijnen van de merken CopaHome en Cedeko. Kom langs in onze showroom om alle variaties te bekijken of neem contact op voor meer informatie. Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken.

Een rolgordijn kan zeker ook in transparante varianten, maar wordt vaak als minder transparant gekozen om een kamer Online duo rolgordijnen bestellen goed te verduisteren. Een rolgordijn geeft een strakke look en wordt vaak toegepast in de keuken of slaapkamers.

De verduisterende honingraat stoffen hebben een blackout laag tussen de twee stoffen. Hierdoor isoleren deze stoffen nog beter en zijn ze volledig verduisterend. We snappen dat het soms lastig is om een Jaloezieën bestellen stof en kleur via een beeldscherm te beoordelen. Daarom bieden wij een gratis kleurstalen service aan. Vul dit formulier in en vertel ons van welke stof, en welke kleur je een staal wil ontvangen.

  • Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening.
  • Dan zijn lichtdoorlatende plisse gordijnen wellicht een ideale optie.
  • Met de duidelijke handleiding wordt dit proces stap voor stap uitgelegd.
  • Plisségordijnen op maat laten de ruimte sfeervol tot leven komen.
  • Perfect om je woonruimte wat meer kleur en karakter mee te geven.

De bekendste bediening is die middels bedieningskoorden. Daarnaast kun je ook kiezen voor elektrische bediening, middels een ketting of koordloze handbediening. Al onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren met behulp van onze duidelijke montagehandleidingen raamdecoratie. Na bestellen wordt uw nieuwe raamdecoratie in de regel binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd. Voor ieder type raam hebben we geschikte modellen. Denk hierbij aan plafond koepels, openslaande ramen en deuren, draaikiepramen, dakramen en ramen tot 3 meter breed.

Zo kies je zelf de afmetingen, kleur en bediening van het plisségordijn. Ook je plissées en duettes moet je natuurlijk een keer schoonmaken. Bij lichte vervuiling zoals stof raden we aan om met een zachte borstel tussen de vouwen te vegen en zo je raamdecoratie schoon te maken. Heb je echt vlekken in de stof zitten dan mag je ze ook met lauw water afspoelen in bad. Zorg wel dat je ze daarna weer ophangt en helemaal naar beneden hangt zodat de stof goed kan drogen. Zijn de vouwen in je plissé of duette wat weggetrokken?

plisse gordijnen

Zó vind je voor elke woonruimte een geschikt plissé gordijn. Het fijne van de Top-Down – Bottom Up bediening is dat je het plissé pakket op elke plek voor je raam kan hangen.