Projectfinanciering

      Reacties uitgeschakeld voor Projectfinanciering

We zijn geheel onafhankelijke en werken samen met gespecialiseerde companions op het gebied van zakelijk vastgoed: Zakelijk vastgoed makelaar, gespecialiseerd in aankoop verkoop en verhuur. Taxateur op gebied van zakelijke markt

Een zakelijke hypotheek sluit u af als ondernemer of als particuliere vastgoedondernemer. Er wordt bij een zakelijke hypotheek niet alleen naar het bedrijfsresultaat gekeken maar ook de huurinkomsten spelen een belangrijke rol. Ons belang bij het adviseren van de beste vastgoedhypotheek, is uw belang.

Naast de inkomsten is de maximale leensom afhankelijk van het soort onderpand. De verstrekkingsnorm kan oplopen tot eighty five% van de waarde van het onroerend goed.

Geld Lenen Voor Auto

Wilt u nu al weten of FDC FUNDING bij u previous doe dan hier de QUICKSCAN. U wilt een pand aankopen om te verhuren of een bedrijfspand kopen. Onze vastgoedfinancieringspecialist doet een eerste beoordeling in de vorm van een haalbaarheidstoets.

Waarom Is Een Persoonlijke Lening Zo Populair Bij Aanschaf Van Een Motor?

Zakelijke hypotheekVastgoedhypotheek Investeren in hypotheken Zakelijke hypotheek voor financiering bedrijfspand of commercieel vastgoed Zakelijke hypotheken: meer mogelijk met FDC Een zakelijke hypotheek is de passende oplossing. Veel banken stellen strenge eisen aan de financiering van zakelijk vastgoed. Of u krijgt als ondernemer geen financiering, omdat uw bedrijfscijfers volgens de financial institution niet toereikend zijn.

Verzekeringsexpert risicomanagement en bedrijfsverzekeringen FDC borgt hiermee zekerheid. Onze vastgoedfinancieringsspecialisten helpen u graag verder aan een passend advies en zakelijke lening aanvragen een lening op maat. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Daarna maken we afspraken met u over hoe we u gaan helpen en welke kosten dat met zich meebrengt

Bij FDC kijken we met u wat de beste financiering is voor uw project. Dat kan een bancaire oplossing zijn, maar dat kan ook by way of FDC FUNDING, ons crowdfunding platform voor zakelijke hypotheken. Voor verschillende varieties onroerend goed, de zgn. asset classes, helpen wij u aan de juiste vastgoedhypotheek. Bedrijfspand, kantoorpand, winkelpand, woon- winkel, woningverhuur of projectontwikkeling.

Is de uitkomst positief dan wordt de aanvraag vastgoedhypotheek vervolgd en klaargemaakt voor de beoordeling door een riskmanager. Na goedkeuring werkt u samen met de adviseur de pitch uit van uw financieringsaanvraag zodat deze geplaatst kan worden op het platform. De investeringscampagne is hiermee gestart! U betaalt in maandelijkse termijnen rente (en/of aflossing) aan de investeerders.