Rolgordijn Bamboe Naturel

      Reacties uitgeschakeld voor Rolgordijn Bamboe Naturel

Het rolgordijn is gemaakt van hoogwaardig bamboe en andere milieuvriendelijke materialen. Het rolgordijn is makkelijk te reinigen met een plumeau en is eenvoudig te plaatsen en te gebruiken. Bestel duo rolgordijnen – lichtbruin – 150×180 cm Rolgordijnen van bamboe in verschillende maten en kleuren. Bamboe rolgordijn – lichtbruin – 90×180 cm Rolgordijnen van bamboe in verschillende maten en kleuren.

bamboe rolgordijn

Ze zijn gemaakt van bamboe materiaal en het daglicht wordt niet volledig afgedekt. Het bijzondere van de en is, dat deze zeer sfeervol zijn en passen binnen een bohemien of Urban Jungle interieur. Bamboe rolgordijnen van JYSK zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel en grijs. Deze tropische rolgordijnen van Bamboo Import zijn gemaakt van ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in het zwart en naturel en je kan kiezen uit drie verschillende afmetingen. Ons prachtige assortiment bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echte bamboe en van de allerhoogste kwaliteit.

Vidga Gordijnrails Maken Het Eenvoudig

Lees dan vooral ons blog artikel ‘5x zwarte en voor in huis’. Hierin hebben we namelijk vijf prachtige zwarte bamboe rolgordijnen voor je uitgelicht. Wanneer u kiest voor onze bamboe rolgordijnen dan kiest u voor een handgemaakt product van hoogwaardige kwaliteit. Kiezen voor bamboe is kiezen voor een milieubewust, duurzaam en sfeervol rolgordijn. Onze bamboe rolgordijnen worden zowel binnen als buiten toegepast en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Niet alleen als raamdecoratie maar ook worden deze rolgordijnen vaak gebruikt als zonwering onder een carport of overkapping. De rolgordijnen hebben ophanghaakjes en rolt u gemakkelijk omhoog en omlaag via het oprolsysteem.

  • Het is ook het beste als je ze ten minste 9 cm van de wand hangt.
  • Maak dan gebruik van de handig filters en krijg een overzicht van het aanbod dat voldoet aan jouw wensen.
  • Normale standaard montage aan de muur is ook mogelijk met de meegeleverde haken.
  • Onze bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echt bamboe.

Bij ons vind je namelijk een groot overzicht van alle bamboe vouwgordijnen laten bezorgenen verkrijgbaar in Nederland. Dagelijks gaan wij voor jou op zoek naar nieuwe rolgordijnen om jouw een up-to-date aanbod te tonen. Gebruik de filters om specifiek te zoeken naar jouw kleur, breedte en hoogte van het rolgordijn. Ben je specifiek op zoek naar zwarte rolgordijnen van bamboe?

Bamboe Rolgordijn 160 Cm Breed

Ik accepteer hierbij dan ook de algemene voorwaarden behorende bij aanmelding voor de JYSK e-mail nieuwsbrief. Deze goedkeuring kan ieder moment worden ingetrokken. Kasten Een inbouwkast die helemaal naar jouw persoonlijke wens op maat wordt ontworpen en gemaakt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en de nieuwste folderaanbiedingen. Het rolgordijn Roll up van Madecostore is gemaakt van 100% bamboe. Het gordijn is geschikt voor zowel binnen als buiten en is uitgevoerd in de … Onze halfronde bamboepalen zijn beschikbaar in een naturel of donkerbruine .. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.