Shopify Of Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor Shopify Of Woocommerce

Het is een van de populairste platformen met een onwijs grote neighborhood erachter. Deze neighborhood zorgt ervoor dat er enorm veel extensies zijn en heel veel kennis en ervaring beschikbaar is over allerlei onderdelen. Magento is ook open source en je kan er dus zelf op door ontwikkelen. Eenvoudig en betaalbaar boekhouden, factureren en voorraadbeheer doet u met Silvasoft. De nummer 1 bedrijfssoftware van Nederland en België! Ik keek eerst bij de plugin “Slider revolution’. In de code van de knop zie je een verwijzing naar een pagina, namelijk /vario-demo/products/.

Klik op het zoekresultaat en je kunt vervolgens bij Nederlands vertaling de standaard Nederlandse vertaling aanpassen. Echter staat dit bestand in de “Systeem” folder en het kan worden overschreven tijdens een WordPress website update. Dit doe je niet in de instellingen van WooCommerce maar in de instellingen van WordPress. Nadat je de pagina opnieuw hebt geladen, kun je een reactie achterlaten. De wizard leidt je dan in vijf stappen door de installatie.

Om de eigenschappen in variaties toe te voegen aan het product ga je naar de tab “Varaities”. [newline]Het kan zijn dat een afmeting in verschillende Papiersoorten verkrijgbaar is. Je hebt dan per afmeting met speciefiek papiersoort een andere prijs. Waarden van de eigenschap; deze scheidt je door een verticale pijp “

● Het eenvoudige producttype omvat de overgrote meerderheid van alle producten die je kan verkopen. Eenvoudige producten worden verzonden en hebben geen opties. Bij WordPress zijn een aantal betaalmogelijkheden direct al inbegrepen, zoals PayPal, rembours, betalen met cheque en bankoverschrijving. Deze diensten gebruiken bij de communicatie geen creditcard gegevens, in plaats daarvan sturen zij de gebruiker naar de desbetreffende betalingsopdracht portals. Hier kun je specifieke webwinkel pagina’s aangeven.

Gebruiksvriendelijkheid & Support

Daardoor profiteer je niet alleen van de best practices op het gebied van e-commerce, maar kunnen we ook snel en simpel onderhoud en updates doorvoeren. Je kunt deze via FTP uploaden in de plugins map. Of op je pc inpakken als ZIP bestand en dan alsnog als plugin installeren. Lukt het niet stuur mij dan even een mail op -design.nl dan assist ik je op weg. Houd er wel rekening mee dat deze stap je web site iets zal vertragen. [newline]Dit zijn externe scripts die geladen moeten worden en deze zullen dus ook vertragen. En je had zo hard gewerkt aan een snelle WordPress web site.

Wellicht wat afgezaagd, maar Google Analytics is echt belangrijk. WooCommerce heeft ook basis statistieken en een rapportagefunctie, maar biedt erg beperkte inzichten.

We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen. Ik ga gewoon bij elk element op ‘bewerken’ klikken en kijken wat ik wil aanpassen. Voor een submenu met onze productcategorieën gaan we naar ‘productcategorieën’, vinken ‘Jurkjes’ en ‘Tops’ aan en klikken op ‘Aan menu toevoegen’.

Een sidebar bevat widgets met bijvoorbeeld contactgegevens, een winkelmandje, product categorieën, etc. In tegenstelling tot MailChimp, ConvertKit of Campaign Monitor is er geen officiële ActiveCampaign specifiek voor WooCommerce. Om de koppeling tussen de programma’s alsnog voor elkaar te krijgen gaan we in dit artikel een software genaamdZapier gebruiken. De optie om automatische betalingen through creditcard te incasseren bestaat al vrij lang. In ons landje wordt daar echter relatief weinig gebruik van gemaakt.

Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig. Heb jij al minimaal een Plus pakket, een domeinnaam en een SSL-certificaat?

Lever je vanuit Exact Online dan verandert de orderstatus in WooCommerce op het moment dat de levering in Exact is gedaan. Met deze add-on is het mogelijk om één afbeelding per product te synchroniseren van WooCommerce naar Exact en andersom. Daarnaast koppelt deze artikelcategorieën aan artikelgroepen in Exact. Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op foundation van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan. Wil je naast onze standaard help ook telefonische ondersteuning én een snellere responstijd?

Bij andere partijen betaal je zo’n € 5,- tot € 20,- per maand voor de koppeling. Op onze web site vergelijk je snel de tarieven van boekhoudprogramma’s die voldoen aan jouw wensen. Om een WooCommerce-webshop te maken, heb je allereerst een WordPress-website nodig. Daarna kun je in het WordPress-dashboard de plugin downloaden en installeren.

  • Als vervolgens alles klaar is en naar wens, kopieer je met één druk op de knop al je wijzigingen naar je stay webshop.
  • Het fijne hiervan is dat je heel veel kan aanpassen.
  • Het slotje links in de adresbalk geeft aan dat een website een SSL-certificaat heeft.
  • Verder worden servers ook lang niet zo vol gestopt als bij Shared webhosting.
  • Denk bijvoorbeeld aan de account pagina’s, de bestellingen, verlanglijst etc.

Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina’s te verzamelen. Ik heb al verschillende instellingen geprobeerd, maar t probleem ontstaat telkens als er een combinatie van producten wordt besteld. Dan kunnen er geen verzendkosten betekend worden.

Het Juiste Woocommerce

Alle moeilijkheden zijn al eens de revue gepasseerd en/of opgelost. Klik op Verzendmethoden op de WooCommerce homepageWe gaan dan een zogenaamde ‘Verzendzone’ aanmaken. Voer hiervoor een zone-naam in, selecteer regio’s, en voeg een of meerdere verzendmethoden aan de zone toe. Ik ga starten met e-commerce Geef je klanten digitaal dezelfde beleving als in een fysieke winkel. Daarom maken wij je e-commerceplatform zo dat die snel laadt op elk apparaat en met elke internetverbinding.

Met deze dienst worden de e-mails sneller en veiliger afgeleverd. Wil je een WordPress hosting webshop laten maken, bekijk dan vooral ook eens ons handige stappenplan.