Stappenplan WordPress Website Maken

      Reacties uitgeschakeld voor Stappenplan WordPress Website Maken

Bij ‘Reacties’ worden berichten van bezoekers geplaatst. Onder ‘Weergave’ kun je, door middel van thema’s, het uiterlijk van je web site aanpassen. Verderop ga ik er dieper op in. Bij ‘Gebruikers’ kun je naast het administrator-account andere gebruikers aanmaken.

Handig als je bijvoorbeeld de website samen met een vriend of collega maakt. Bij ‘Instellingen’ stel je WordPress verder website bouwen in op jouw wensen en behoeften. Standaard staat dit goed, maar afhankelijk van wat je wilt, kun je dit verder specificeren.

Nooit Meer Worstelen Met Je WordPress Website?

Bijvoorbeeld de instellingen onder ‘Algemeen’, hier kun je de ‘Tijdzone’ en de ‘Datumnotatie’ instellen zoals we dat in Nederland gewend zijn. Nu wil je waarschijnlijk wel een ander uiterlijk voor je website.

Onder ‘Weergave’ » ‘Thema’s’ vind je de thema’s die op dit second zijn geïnstalleerd. Na de installatie staat het standaardthema van WordPress ‘Twenty Sixteen’ op actief. Als je klikt op ‘Themadetails’, dan zie je wat er allemaal mogelijk is met het thema. In principe zijn de standaardthema’s van WordPress prima.

De Kosten Van Een WordPress

Dit artikel dat je nu leest, is bijvoorbeeld ook zo’n post. Naast het toevoegen, wijzigen of verwijderen van berichten, kun je in deze sectie ook categorieën aanpassen. Onder ‘Media’ vind je alle afbeeldingen en video’s die je hebt geüpload. Dit is nu nog leeg, omdat je net een installatie hebt voltooid. Bij ‘Pagina’s’ kun je een pagina toevoegen, wijzigen of verwijderen.

In de back-finish van WordPress kun je allerlei acties uitvoeren. Wat er allemaal mogelijk is, vind je terug in het menu aan de linkerkant. Bij ‘Berichten’ vind je een overzicht van ‘posts’ die je hebt geplaatst.

Echter, deze zijn erg basic en simpel. Voordat je een nieuw thema gaat installeren en aanpassen naar jouw smaak, is het verstandig om eerst goed na te danken over de lay-out van je web site WordPress hosting.

WordPress Koppelen Met Google Analytics

Standaard vind je er de pagina ‘About’. Een pagina is anders dan een bericht en maakt blijvend onderdeel uit van de website WordPress website.