Van Der Meer Woocommerce Plugin

      Reacties uitgeschakeld voor Van Der Meer Woocommerce Plugin

Toch is een systeem dat helemaal is toegesneden op webshops, zoals OpenCart, ook een goed idee. Het hangt eigenlijk maar net af van jouw persoonlijke voorkeuren. Welke webshopsoftware kies je: WordPress hosting of OpenCart? Bij het opstarten van een webwinkel moet je meteen al een belangrijke beslissing nemen: welk systeem 14 juni 2019

Methode 1: Meertalige WordPress Woocommerce Webshop Met Polylang

Het systeem is flexibel en zorgt ervoor dat productpagina’s search engine optimization-vriendelijk zijn. Het grote nadeel van OpenCart is dat het niet geschikt is voor iPhones en iPads. Daarnaast heeft het een vrij steile leercurve. Je zult er dus wel een paar weken of maanden voor uit moeten trekken om het systeem te ontdekken.

Verbind Je Webshop

Het is flexibele software program en je kunt verschillende doelgroepen aanboren door gebruik te maken van meerdere integraties. Andere bijkomende voordelen zijn dat het meerdere talen en valuta ondersteunt. Daarnaast kun je het systeem zelf uitbreiden door in PHP te programmeren.

  • Wanneer we het hebben over verzendmethodes en verzendklassen kan er al enige onduidelijkheid ontstaan.
  • Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is.
  • Het Verschil tussen Verzendmethoden en Verzendklassen
  • Gratis verzending en Afhalen hoef je alleen te activeren als je de klanten deze opties wilt aanbieden.

Welke software je het finest kunt kiezen, hangt af van welk platform je al hebt. Als je al bekend bent met WordPress, is WordPress waarschijnlijk de beste oplossing.

Bouw Met Woocommerce Jouw Modulaire Webshop

Je kunt dan ook blogs over je producten toevoegen. OpenCart is een prima systeem voor mensen die geen blogs aan hun website willen toevoegen, geen e-commerce plugins nodig hebben en vooral op snelheid letten. Wel moet je letten op de steile leercurve. Tegenwoordig zullen veel startende webshops al bekend zijn met WordPress. Het is dan ook niet gek dat we steeds meer Woocommerce-shops wordpress webshop te zien.