Vastgoedportefeuille Herfinancieren

      Reacties uitgeschakeld voor Vastgoedportefeuille Herfinancieren

10 In een woord uitstekend een dikke 10 super geholpen Beter is er niet Zou je ons aanbevelen? Ja Cor – Monnickendam – 4 januari 2021 10 prima, volgende keer weer. Martijn heeft mij prima begeleid in een koop traject van 2 bedrijfspanden van financiering to hypotheek aanvraag/controle. Ik kon al mijn vragen stellen, en altijd een goed antwoord 🙂 Zou je ons aanbevelen?

Lening Van 70 000 Euro Aanvragen

Ja Jaap – Lelystad – 4 januari 2021 10 DIK TEVREDEN Edwin van FIninacieringsGilde heeft ons erg goed geholpen en geadviseerd bij het regelen van de financiering voor ons nieuwe pand in Bleiswijk. Wat vooral heel erg fijn is, is dat hij er echt bovenop zit, snel reageert en je goed […] Zou je ons aanbevelen? Ja Bertine – Pijnacker – four januari 2021 10 Ze regelen alles voor je!

Voorwaarden Van De Zakelijke Hypotheek

Ja Michel – Woubrugge – 28 december 2020 10 goede begeleiding en advies in het hele proces! Met Martijn uit Zwolle goed samengewerkt. Hij is prettig in de omgang en neemt echt de tijd. Verder is hij goed bereikbaar en reageert hij snel.

9 Betrouwbaar, doortastend en goed geinformeerd Mijn ervaring is zeer goed. het was de eerste keer dat ik hulp bij een financieringsvraagstuk gevraagd heb. Voor mij was het goed te zien welke vragen en inschattingen er uitvoerig behandeld werden. Ik was blij om Edwin naast mij […] Zou je ons aanbevelen?

Bedrijfshypotheek In Het Kort

Vanaf het eerste moment na onze afspraak heeft Davy de Lange de regie genomen om voor de deadline de financiering af te ronden. Het is fijn om als zakelijke lening ondernemer aan het werk te kunnen blijven terwijl je weet dat het allemaal […] Zou je ons aanbevelen? Ja Rudi van der Voet – Deventer – 30 december 2020