Verantwoord Geld Lenen In 6 Stappen

      Reacties uitgeschakeld voor Verantwoord Geld Lenen In 6 Stappen

Rekenvoorbeeld Bedrijfslening

Bedrijfspand of Verhuurhypotheek met investeerders U wilt geld lenen voor de aankoop van een pand. Dit wordt uw eigen bedrijfspand, of u wilt het gaan verhuren. Veel banken stellen strenge eisen aan de financiering van vastgoed. Bijvoorbeeld een maximale financiering van 60% van de waarde in verhuurde staat. Of krijgt u als ondernemer geen financiering, omdat uw bedrijfscijfers volgens de bank niet toereikend zijn.

Wat Kost Zakelijk Geld Lenen?

  • Zakelijk krediet aanvragen
  • Lenen zonder jaarcijfers
  • Vraag online jouw lening aan, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.
  • Wij verstrekken leningen aan bedrijven met minimaal €50.000 omzet per jaar die minimaal 12 maanden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf

Geld lenen voor financiering vastgoed U wilt een pand aankopen om te verhuren of een bedrijfspand voor uzelf kopen. Onze adviseurs beoordelen uw aanvraag, wordt deze goed bevonden, dan helpen we u investeerders zoeken en bieden uw propositie aan via het platform.

Daarom is er FDC FUNDING. Een platform waarop tot 90% uw financiering via investeerders wordt geregeld. Het platform vormt de schakel tussen vraag en aanbod en tegelijk ook zakelijke lening aanvragen de bemiddelaar voor de contracten en betalingen. U legt uw casus voor aan FDC. Zij beoordelen de haalbaarheid en de beste manier van financieren. Vervolgens publiceren zij uw vraag op het platform.

Er is meer dan voldoende vraag naar investeringsprojecten, need de investeerders hebben de zekerheid van een hypotheek op uw pand. Zij helpen u met de financiering, en kunnen u ook adviseren inzake de fiscale vragen die voortkomen uit de verhuur van panden. familie & vrienden van u, de geldlener, indien mogelijk – OF – een ‘inner circle’ van investeerders met een hoge dedication

U koopt een verhuurd pand voor € 400.000. U vraagt een financiering aan van € 240.000 (60%). U betaalt een rente van 5%. Dit geeft een maandlast van € 1.000 . U ontvangt een maandelijkse huur van € 1.850. De maandelijkse marge voor andere exploitatiekosten is is € 850.