Vouwgordijnen En Gordijnen

      Reacties uitgeschakeld voor Vouwgordijnen En Gordijnen

Dat zijn de horizontale roedes, die het doek strak vouwen. Wil je het juist wat speelser, dan kies je voor een vouwgordijn zonder baleinen. Onze gaan tot wel 10 meter lang op één systeem. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een specifieke vraag?

vouwgordijnen

zijn de oudste vorm van raambekleding. De Oude Romeinen gebruikten lappen stof als zonwering. Vanwege de herkomst noemen we vouwgordijnen ook wel roman blinds. Bij IKEA hebben we kant en klare vouwgordijnen gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled polyester. Hierdoor geven we bestaande materialen een tweede leven en maak je een bewuste keuze. Onze vouwgordijnen passen in ieder interieur, van een landelijke woonstijl tot een industriële woonstijl.

Onze Producten:

We kunnen afhankelijk van de stof dit gordijn tot grote breedte voor je maken. Wij innoveren op elk vlak en zo vinden we samen met jou de ideale oplossing, zoals elektrische Duo rolgordijnen winkel ophalen. Afhankelijk van of je het vouwgordijn in- of op dag monteert plaats je het steuntje in het raamkozijn of op de muur.

Een linnenstof past goed in een landelijk interieur en geeft de ruimte veel sfeer. Je kunt de transparante in de slaapkamer of woonkamer goed combineren met een verduisterend overgordijn.

Was ze op een fijn programma en voorkom centrifugeren. Vervolgens hangt u ze enigszins vochtig weer terug, zodat kreuken voorkomen worden. Het gebruik van alleen een vochtig doekje wordt afgeraden voor reiniging van vlekken. Moeite met het vinden van de juiste raambekleding? Wellicht voelt u dan iets voor de elegantie en het sfeervolle karakter van . Dit type gordijnen is al decennialang mateloos populair.

  • Je geeft aan of de vouwgordijnen op de dag of in de dag gemonteerd worden.
  • Bij de keuze van uw bies is het belangrijk dat u een gelijkwaardige stof kiest i.v.m. het vouwen en het eventueel krimpen van de stof.
  • Vouwgordijnen geven een unieke uitstraling aan uw interieur en raam.
  • In de showroom in Hattem die uitstekend bereikbaar is vanuit Kampen, Zwolle en de Veluwe kan u alle mogelijkheden uitgebreid bekijken.

Voor een nonchalanter effect kies je voor baleinen aan de voorkant. Wij kunnen onze producten normaal binnen één week leveren. Indien u dit wenst dient u dit kenbaar te maken, gezien de standaard levertijd 3 weken is. De bezorging vindt plaats via een koeriersdienst. Uiteraard nemen wij vooraf contact met u op om de datum van levering met u door te nemen.