Wat Is Het Verschil Tussen Operational En Financial Lease?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat Is Het Verschil Tussen Operational En Financial Lease?

Maar, hoe doe je dat als je een bedrijfsauto nodig hebt en tegelijkertijd je kapitaal in de onderneming liever voor andere zaken gebruikt? Kijk dan eens naar monetary lease. Dat is investeren in een goede auto én grip houden op je kapitaal.

En, niet onbelangrijk, als ondernemer geniet je van fiscale voordelen met deze financieringsvorm. Zo kan het BTW bedrag in een keer worden teruggevorderd, is de rente fiscaal aftrekbaar en heb je recht op investeringsaftrek. De 5 populairste leasevormen en hun verschillen Ben je op zoek naar een zakelijke auto financiering waarbij de auto direct jouw eigendom is? Dan is verbouwing financieren de leasevorm waarnaar je zoekt.

Werkplaats afspraakToon routeVerwijder mijn vendor Transparant vergelijken

Hier vindt je tevens twee overzichtelijke tabellen waarmee alle verschillen in één oogopslag duidelijk zijn. Voordelen van Financial Lease op een rij

Op deze manier is de BTW in één keer verrekend en betaal je bij Financial Lease geen BTW over de maandelijkse aflossing. Waarom veel ondernemers kiezen voor Financial Lease Voor een vast bedrag per maand rij je je eigen bedrijfsauto. Een hoog aanschafbedrag is dan niet nodig.

Ben je nog niet helemaal zeker welke leasevorm het beste bij jouw wensen past? Je bent niet de enige! Want bij welke varianten profiteer je van fiscale voordelen en is het bij iedere leasevorm mogelijk om vervroegd in te lossen?