Wat Is Magento? Alles Wat Je Moet Weten Over Dit E

      Reacties uitgeschakeld voor Wat Is Magento? Alles Wat Je Moet Weten Over Dit E

Deze handige functie zorgt ervoor dat pagina’s van een webwinkel sneller laden. De internetpagina wordt klaargezet in het werkgeheugen en hoeft daardoor niet meer te worden opgebouwd. In vergelijking met de vorige versie zorgt Magento 2 dus voor aanzienlijke tijdwinst bij het serveren van een internetpagina. Optioneel kan de cachingtechnologie Varnish ook worden ingezet in combinatie met een Magento-site.

Een magento hosting 2 webshop programmeren is intensief en tijdrovend. Je bent afhankelijk van meerdere aanspreekpunten en/of tussenpartijen. Wil je een Magento 2 webshop laten maken, dan is de webshop bouwer op zijn beurt weer afhankelijk van Magento community’s bij vragen. Een levertijd van 5 maanden of langer is daardoor niet ongebruikelijk. Daar komt nog bij dat een Magento shop zwaar is om te hosten, waardoor ook deze kosten hoog uitvallen. Optimaliseer je e-commerce platform met de nieuwste Magento 2 integraties. Wij helpen je graag bij de migratie van jouw Magento 1 platform naar Magento 2.

We analyseren en interpreteren de data en bestuderen de bestaande plannen. Daarna maken we samen met jouw goed onderbouwde keuzes en delen kennis. Alle experts bij Guapa hebben brede e-commerce kennis en ervaring en zijn daarmee in staat als volwaardig partner aan te sluiten bij jouw ambities. In dit voorbeeld passen we dit niet aan en laten we de standaard waarde intact.Wanneer alle instellingen juist zijn klik je op ‘Next’.

Ja, want zelfs de meest doorgewinterde developer maakt van tijd tot tijd gebruik van een GUI. Met ons uitgebreide Control Panel kan je wijzigingen doorvoeren met 1 klik. Voorbeelden hiervan zijn het beheren van meerdere SSH gebruikers en keys, het aanpassen van de PHP versie en het inschakelen van Varnish. Wij helpen je met het migreren van je shop, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische details. Verhuizen naar Hypernode is net zo simpel als het schrijven van je naam. Bij e-commerce heb je te maken met pieken en rustigere tijden.

Ons advies is om kritisch te zijn met het doorvoeren van grote nieuwe ontwikkelingen . Wanneer er grote veranderingen aan komen, denk op dat moment goed na of dit te combineren is met de overstap naar Magento 2. Een simpel betaalproces is erg belangrijk binnen een webshop. Bij de ontwikkeling van Magento 2 is er veel aandacht besteed aan het opzetten van een afrekenproces in 2 stappen. Standaard is Magento 2 geïntegreerd met Google Analytics en AdWords. Naast standaard informatie over bezoekers, verkeersbronnen en paginaweergaven worden ook automatisch je (e-commerce) conversies gemeten.

Zo’n proactieve houding zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om onze klanten beter te bedienen via onze site. V-Web is een fullservice internetbureau en sinds 2010 expert op het gebied van Joomla, magento en WordPress ontwikkeling. Naast de ontwikkeling van websites en webshops hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhouden en beveiligen van deze Content Management Systemen. En heeft u een probleem, bijvoorbeeld een hack of malware dan lossen onze specialisten dat snel en vakkundig op.

Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk over te stappen op Magento 2 Commerce of een ander platform, zoals Shopify. Magento 1 wordt immers niet meer ondersteund, waardoor jouw webshop vroeg of laat te maken kan krijgen met problemen. Wil je jouw Magento 1 webshop omzetten naar Magento Commerce, maar heb je geen idee hoe dit moet?

Al bijna 20 jaar heeft Logic4 als doel om de webshops superlicht en de connectie met de backoffice razendsnel te houden. Magento 2 werd al in 2015 uitgebracht, maar veel gebruikers werken nog met 1. (Coredna.com) Voor een Magento 2 webshop, mét benodigde extensies en koppelingen, ben je al snel €50.000 kwijt. Maak betere software keuzes, weet meer over Magento en hét alternatief. Ben je toe aan een volgende stap in e-commerce en wil je het beste voor je webshop? Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een integratie met een PIM systeem? Of is het beter om voor een headless webshop te gaan?

Hulp nodig bij het kiezen of meer informatie nodig? In Duitsland is Shopware al net zo groot als Magento, en ook in Nederland stijgt de populariteit van deze webshop software. Shopware is erg flexibel is in het bouwen van een frontend.

Verschillen Magento 1 En 2

Vertel ons eerst jouw wensen en eisen in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Een freelance webshop biedt de mogelijkheid om het gehele proces van voorraadbeheer tot verzending en facturatie te automatiseren. Met een Onetrail koppeling wordt alle product – en orderdata van en naar jouw webshop automatisch gesynchroniseerd. Binnen onze prijsklasse zijn wij de onbetwiste nummer 1 van Nederland.

  • Wij helpen groeiende webshops efficiënt migreren naar Magento 2 met een gestructureerde aanpak en uitvoering.

Maar b2b ecommerce is vaak afhankelijk van branche-, bedrijf-, en productspecifieke kenmerken. Denk aan een autogarage die dagelijks de artikelen voor reparaties online bestelt. Die gaat niet per product de fotootjes bekijken, reviews lezen of afrekenen. Die wil geautomatiseerd artikelnummers kunnen invoeren en de zekerheid dat het direct geleverd wordt. Zodat de auto-reparatie nog dezelfde dag uitgevoerd kan worden. Dat soort complexiteit vraagt om andere techniek dan de gemiddelde sieraden- of fashionwebshop. Wij helpen je graag bij het migreren van jouw Magento webshop naar Lightspeed.

Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van je laadtijd met 0,1s gelijk kan staan aan een groei van 8% in conversie. Niets belangrijker dus dan een razendsnelle webshop. Geen gebruiker heeft in deze tijd tenslotte het geduld om seconden te wachten tot een pagina volledig geladen is. Onze specialisten weten het fijne van doordachte cache oplossingen en weten zelfs in Magento een razendsnelle webshop te realiseren.

Als web-developers in hart en nieren zit deze wijze van programmeren in ons DNA. Hoe goed presteert jouw webshop in het tweede kwartaal van 2021 op het gebied van SEO? Een aantal jaar terug was het voor een SEA-specialist nog zaak om per zoekwoord een maximaal bod in te stellen en hier v… Veiligheid moet in eCommerce natuurlijk voorop staan. Concept en prototyping Met UX, UI en service design thinking maken we een visuele weergave van de Adobe webshop. Hoe activeer je betalingen in je Magento 2.0 webshop? In 2016 heeft de Buckaroo payment plugin de Meet Magento-award gewonnen in de categorie Magento 2 extensies.

Bovendien is de software in trek onder de grootste webwinkels van ons land. Onze ervaren ontwikkelaars helpen je graag met het bouwen of optimaliseren van je webshop. Wij verzorgen alle betalingsmogelijkheden, modules en eventuele koppelingen met je bestaande systemen. Magento maatwerk is een vak apart en vereist specifieke competenties van een Magento ontwikkelaar. Bij X-com kun je een Magento webshop laten maken die voldoet aan jouw verwachtingen. Magento is het krachtigste en best geteste softwarepakket voor E-commerce doeleinden. Wereldwijd draaien tienduizenden succesvolle Magento webshops en dit aantal groeit nog steeds.

We hebben vele specialisten op het gebied van Magento in dienst. Denk hierbij aan aan Magento developers, maar ook bijvoorbeeld aan technical consultants die advies uitbrengen over de inrichting van jouw Magento landschap. Ook online boekhouden met een slim en eenvoudig boekhoudprogramma? Ondanks dat Magento onder Adobe minder geschikt is voor het mkb, is de Magento-community tot op de dag van vandaag erg levendig. Je kunt dus altijd wel een extensie of module voor jouw specifieke behoeftes vinden. De software blijft zich nog altijd verder door ontwikkelen.

Neem eventueel contact op zodat je ook weet hoe snel ze reageren op vragen. Magento is een hosted en self-hosted CMS voor webshops en tegenwoordig valt dit onder Adobe. Een SSL certificaat houdt online interacties en transacties privé en geeft gebruikers vertrouwen in uw winkel bij het verstrekken van persoonlijke informatie. Met onze Hypernode trial kan je ons platform 14 dagen gratis uitproberen voordat je een beslissing maakt.