Webshop Integreren In Bestaande WordPress Website

      Reacties uitgeschakeld voor Webshop Integreren In Bestaande WordPress Website

Woothumbs For Woocommerce By Iconic (€)

Verwijder daarom altijd de plugins die je niet gebruikt. Je kan vervolgens instellen of je een achtergrondsafbeelding wil (en die kan je bij ‘Add Media’ toevoegen).

Daar stond ‘Swift Slider’ geselecteerd. En blijkbaar staat er ook een ‘Swift Slider’ in ons menu. Ik vind het vreemd dat ze twee slider plugins meeleveren. Ik kan dus zo de plugin voor de ‘Slider revolution’ verwijderen. Elke plugin neemt namelijk ruimte in beslag en kan je web site WordPress hosting iets langzamer maken.

Starten als ZZP’er: slim voor jezelf beginnen Eigen WordPress web site maken

Bij ‘Slide Content’ kan je de inhoud aanpassen. Je kan weer met een shortcode een knop toevoegen of de huidige knop aanpassen door de code wordpress webshop te veranderen. En nu hebben we alle pagina’s gehad. En zo ziet de webshop er nu uit. Heel veel succes met het vullen van je webshop!

Een greep uit onze academy De DNS information van jouw domeinnaam beheren

De beste WordPress internet hosting vergelijken Domeinproviders vergelijken Jouw WordPress web site 4x sneller dan bij een andere internet WordPress website hosting supplier Bekijk WordPress pakketten De goedkoopste .nl domeinnaam voor maar € three,95 per jaar

Iconic Sales Booster For Woocommerce (€)

Je ziet ook een stukje code die zegt dat de tekst gecentreerd moet worden en dat de kleur #ffffff wordt . Blijkbaar is er geen slideroptie in de pagebuilder, dus die moet ergens anders staan. Ik keek eerst bij de plugin “Slider revolution’. Daar zou die moeten staan, dacht ik.