Webshop Laten Maken Met Woocommerce En WordPress

      Reacties uitgeschakeld voor Webshop Laten Maken Met Woocommerce En WordPress

Direct een offerte of ondersteuning aanvragen Vraag direct ondersteuning of een offerte aan. Indien je wilt worden teruggebeld, noem dan ook je telefoonnummer. Webmasterdienst is gevestigd in Assen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer . Wij bouwen en optimaliseren WordPress web sites en WooCommerce webshops.

Met WooCommerce voor WordPress is het relatief eenvoudig om een webshop aan te maken. De basis van iedere webshop ligt bij het fundament. Is het fundament goed gelegd, dan is uw webshop klaar om on-line website bouwen te gaan.

Homepage Van De Webshop Aanpassen

Wij brengen altijd eerste een vrijblijvende offerte uit, dus je zit nog helemaal nergens aan huge. Vul het contactformulier in of bel zodat we kennis met elkaar kunnen maken.

Webdesign Webdesign Oplossingen Uw companion voor professioneel, snel en betrouwbaar web site woocommerce design, ontwikkeling en trainingen.

Deze cursus is bedoeld om die foundation goed onder de knie te krijgen en uw webshop in te richten voor uw doelgroep. Bij iedere QWAIN WordPress Cursus krijgt u, na de cursus, free of charge three maanden on-line ondersteuning ! Met behulp van de plugin WooCommerce leert u om een volledige webshop te integreren in uw website. U leert om producten aan te maken, deze te plaatsen in categorieën en deze helder en duidelijk aan uw bezoeker te presenteren. WooCommerce is de meest gebruikte omgeving binnen WordPress om een webshop aan te maken.

6 personen per groep, dus veel persoonlijke aandacht three maanden gratis on-line ondersteuning Prijs voor deze cursus: € 199,–* BTW en per persoon en is een groepstarief prijs. Maatwerk of persoonlijke coaching WordPress hosting op aanvraag.

Ze zijn dan ook vaak herkenbaar. Na deze training kunt u dan ook de webshop stijlen en de belangrijkste onderdelen aanpassen aan uw eigen vormgeving en wensen. Tevens wordt er aandacht besteed aan het gebruik van additional tools, als rapportages en het inzetten van search engine optimization om beter vindbaar te zijn in de zoekmachines.