Webshop Plugin Magento

      Reacties uitgeschakeld voor Webshop Plugin Magento

Daarbij vindt Google het ook belangrijk; tegenwoordig maakt de zoekmachine geen onderscheid meer tussen apparaten. De posities zijn afhankelijk van de mobiele versie je website magento webshop. Presteert je web site slecht op mobiel? Dan heeft dat dus gevolgen voor alle posities! Het is goed om een nulmeting te doen voordat je begin.

In Magento kun je in de backend instellen of je ‘base-url’ over http of over https verloopt. Bekijk even waar het nu is opgesteld, ga naar Stores -> Configuration -> General -> Web. De snelheid van je web site is belangrijk Naast een beveiligde verbinding, is snelheid ook een belangrijke ranking factor van Google.

Bezoekers vinden een trage web site helemaal niets en gaan liever naar een snelle web site. Hierbij spelen mobiele apparaten ook een rol. Deze worden nu meer gebruikt om web site te bezoeken dan ‘gewone’ computer systems.

Websites om de snelheid van je web site te meten zijn bijvoorbeeld WebPageTest en Pingdom. Wanneer je een nulmeting hebt gedaan, kun je aan de slag.

Wanneer jouw webshop niet through een beveiligde verbinding te bereiken, dan kan dit nadelig uitpakken in de zoekresultaten. Zeker wanneer je concurrenten het wel hebben, dan eindigen ze hoger dan je webshop. Het hebben van https is één van de rating factoren waar onze zoekmachine Google naar kijkt.

In dit artikel vertellen we graag meer over SEO, specifiek gericht op webshops die Magento 2 draaien. Een beveiligde website, dat is zeker een should.

Al helemaal als je een webshop bent. Je moet nu eenmaal privé gegevens verzamelen van bezoekers zoals naam, adres, woonplaats en betaalgegevens. Wanneer je persoonlijke gegevens gaat verwerken, is het verplicht om dit over een beveiligde verbinding te doen. Op het gebied van web optimization is het ook beter voor de rating.

Toch zijn er voor webshops weer elementen die belangrijker zijn dan bij een bedrijf dat vooral lokaal gevonden wilt worden. En je krijgt te maken met verschillende e-commerce software magento hosting program die allen weer web even wat anders werken.

Wanneer je een SSL-certificaat aanschaft, dan verloopt jouw web site oer een beveiligde https-verbinding. magento Zorg ervoor dat alle interne URL’s, afbeeldingen en andere elementen ook over een beveiligde verbinding lopen.