Website Laten Maken

      Reacties uitgeschakeld voor Website Laten Maken

Deze maak je zelf aan op het second dat je WordPress installeert. Je kunt voor elke WordPress hosting gebruiker een eigen account aanmaken, met een eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

Website Laten Maken?

Je hoeft hierdoor niet persé een eigen domeinnaam en hosting te kopen. Je kan alleen werken met bepaalde thema’s waardoor je beperkt bent in de mogelijkheden om jouw web site WordPress helemaal aan te passen zoals jij wilt. Als je kiest voor WordPress.org, dan obtain je WordPress en die installeer je op jouw eigen domein/hosting.

Daarnaast dient de MySQL versie minimaal 5.6 te zijn. Ook een SSL certificaat wordt aanbevolen. Meer informatie vind je hier: /about/necessities/ Om in het CMS te komen heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

WordPress Is Flexibel En Makkelijk Uit Te Breiden

  • Wil je een ander brand gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander brand selecteren.
  • Je krijgt nu een aantal opties te zien.
  • Dit is het belangrijkste herkenningspunt van je web site.
  • Natuurlijk wil je een brand instellen op je website.

Je hebt dan de volledige vrijheid om jouw website precies te maken zoals je wilt. Uiteraard heeft jouw web site dan ook de gewenste domeinnaam i.p.v. jouwdomein.wordpress.com. Aan welke eisen moet je internet woocommerce hosting account voldoen voor WordPress? Op dit moment wordt PHP 7+ geadviseerd, om WordPress zo goed mogelijk te kunnen draaien.

Let op: hoe moeilijker de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn, hoe veiliger jouw web site is. Hoe je bij het inlogscherm komt is afhankelijk van de ingestelde URL.