Wefact Koppelen Met Een Magento Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Wefact Koppelen Met Een Magento Webshop

U wilt uw bedrijf graag online profileren, daar heeft u een bedrijfswebsite voor nodig. De start van uw bedrijfswebsite begint met een professioneel design dat vertrouwen uitstraalt naar uw klant. Bij het ontwikkelen van een Magento webwinkel maken we gebruik van een aantal standaard stappen in het proces. De werkwijze die hier bij wordt gehanteerd bestaat uit de ontwerpfase, de integratie en als laatste gaan we aan de slag met extensies.

Wie een webshop op Magento 1 heeft , moet beseffen dat de support vanaf november 2018 gaat eindigen. De software wordt dan niet meer geüpdatet, waardoor eventuele veiligheidslekken in de core niet meer worden gedicht en Magento 1 webshops steeds onveiliger worden. In onze ogen is het geen optie meer om vandaag de dag nog een nieuwe Magento 1 webshop te starten. Omdat de code van Magento 1 steeds meer begon te verouderen, hebben de Amerikaanse ontwikkelaars Magento 2 ontworpen.

Hierdoor is het verleidelijk om een integratie of systeemtest niet meer uit te voeren. In magento hosting 1 stonden alle bestanden in een folder die publiekelijk te benaderen was.

Google Shopping-feed voor Magento 1 eenvoudig gemaakt. Eén extensie om de meest complete Google Shopping-feed te genereren. Laat uw klanten een recensie schrijven over uw winkel en verhoog uw inhoud, vertrouwen en verkoop. 2-extensie zijn volledig ontwikkeld in directe samenwerking met Sooqr. Hier voegen we de meest gestelde vraag uit onze Magento Extensies toe en zetten we een duidelijke op om je te helpen met de installatie en configuratie. Bekijk al onze Magento 2-extensies en haal nog meer uit je Magento-winkel.

wij Ontwikkelen Software Die Je Helpt Om Te Groeien!

En er is veel maatwerk mogelijk vanwege het modulaire karakter van Magento. Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit moment. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem. Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht je meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze webshops bij elkaar horen.

Vanuit Deventer werken we met ons team aan de projecten van onze klanten. We zetten jouw eindgebruiker en zijn beleving centraal en houden tegelijkertijd jouw context en kansen goed in het oog. We leveren je datagedreven inzichten in markten en doelgroepen. Verbinden jouw business KPI’s aan de digitale KPI’s. Geven 100 procent transparantie als het om kosten en opbrengsten gaat. En uiteraard krijg je een vast klantenteam en heb je direct en persoonlijk contact met onze experts.

In de toekomst is het mogelijk om meerdere frameworks aan Magento 2 toe te voegen. “De architectuur is geheel herschreven”, zegt Ray Bogman, die bekendheid geniet als de ‘Magento Dokter’. Voorheen ontstonden zo conflicten waardoor een site niet meer kon functioneren. Maar bedenk wel dat de ondersteuning uitsluitend betrekking zal hebben op de huidige functionaliteiten van Magento 1. Voor Magento 1 zullen geen nieuwe features beschikbaar komen. Dat geldt wel voor Magento 2 en daarom is het zinvol om na te denken over een migratie naar de nieuwe versie.

Magento: Kijkje In De Toekomst

Al met al is magento 2 ten opzichte van het verouderde Magento 1 veiliger, sneller en moderner in gebruik geworden. SSD is de afkorting van Solid State Drive, het is een schijf zonder bewegende delen, deze geeft sneller toegang tot de informatie. Nieuwe producten kunnen makkelijker toegevoegd worden dan bij Magento 1.

Doordat wij werken met het Magento open source platform, kunnen wij technisch alle wensen en eisen realiseren. X-com heeft als magento webshop bouwer al vele succesvolle Magento 2 webshops opgeleverd. Al vanaf 2009 is Magento ontwikkeling een van onze speerpunten.

Met deze koppeling wordt de stamdata van de artikelen overgezet van Exact naar Adobe Magento waarin deze verrijkt kan worden. Verder vooruit de koppeling in het overzetten van de orders en klantgegevens.

  • Jarenlang was Magento marktleider op de markt van open source e-commerce software, maar in 2020 kwam Shopware 6 als geduchte tegenstander opdoemen.
  • Er kunnen dus zelf aanpassingen gedaan worden in de webshop.
  • Wij leveren e-commerce oplossingen op basis van het Magento 2 platform.

Door content juist in te zetten creëer je beleving op jouw e-commerce platform. Met een goede beleving magento onderscheid je jezelf ten opzichte van de concurrentie en ben je klaar voor de toekomst.

Prijs kwalitet verhouding is top en de service nog beter. Staan altijd voor je klaar met hele snelle service.