Wij Zijn Magento 2 Specialist!

      Reacties uitgeschakeld voor Wij Zijn Magento 2 Specialist!

Als je van plan bent om een webshop te beginnen, maar nog nooit eerder een webshop hebt beheerd, dan is een webshop van WooCommerce mogelijk het beste alternatief. Naast de standaard mogelijkheden zijn er namelijk veel modules beschikbaar om je webshop mee uit te breiden. Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, online marketing, of grafische vormgeving. Magento is in juni 2020 gestopt de ondersteuning van Magento 1. Wij helpen groeiende webshops efficiënt migreren naar Magento 2 met een gestructureerde aanpak en uitvoering. Bij Ingenico kun je via één contract en platform de populairste betaalmethoden aanbieden.

Het gaat zelfs zo ver, dat een aantal van onze klanten geen deadlines meer stellen. Om de beste performance te halen is het soms nodig om twee of meer servers samen te laten werken. Soms door elke server zijn eigen taak te geven, soms door de rekenkracht van beide samen te voegen. Wij analyseren de behoefte binnen jouw organisatie en geven je vrijblijvend advies. Je kunt gratis gebruik maken van onze FPC-plugin voor Magento. Deze plugin draagt aanzienlijk bij in de snelheid van je webshop.

Met digital marketing blijven wij data verzamelen en draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen, stap voor stap. Hosting & support bij Redkiwi Rotterdam Lees meer Na livegang van je website, webshop of platform begint het pas. Actieve, professionele hosting en support is wat wij leveren. We gaan voor een aanpak waarin je online platform de ruimte heeft om te groeien. Redkiwi is in 2004 begonnen als een full service internetbureau. Destijds hebben wij besloten om magento hosting te gebruiken voor de ontwikkeling van webshops, dit omdat Magento een open source E-commerce platform is. In praktijk houdt dit in; geen licentiekosten, een webshop die met tijd mee kan, gebruiksvriendelijk voor bezoeker, beheerder en zoekermachines.

Google Shopping-feed voor Magento 1 eenvoudig gemaakt. Eén extensie om de meest complete Google Shopping-feed te genereren. Laat uw klanten een recensie schrijven over uw winkel en verhoog uw inhoud, vertrouwen en verkoop. 2-extensie zijn volledig ontwikkeld in directe samenwerking met Sooqr. Hier voegen we de meest gestelde vraag uit onze Magento Extensies toe en zetten we een duidelijke op om je te helpen met de installatie en configuratie. Bekijk al onze Magento 2-extensies en haal nog meer uit je Magento-winkel.

My Hair Shop

En er is veel maatwerk mogelijk vanwege het modulaire karakter van Magento. Magento is één van de meest gebruikte webshopsystemen op dit moment. Je kunt hiermee gemakkelijk je webwinkel een professionele uitstraling geven. Daarnaast is Magento ook geschikt voor grote aantallen artikelen en kan er eenvoudig een multishop worden opgezet. Met een multishop kunnen twee webshops draaien op één centraal systeem. Hierdoor bestaat er een centraal order en voorraadbeheer. Mocht je meerdere bedrijven hebben, is het niet te zien dat deze webshops bij elkaar horen.

Vaak waren er extensies die met elkaar conflicteren en waren er veel extensie die qua qualiteit niet goed genoeg waren. Download dan onze Magento 2 functionaliteiten whitepaper. Ons advies is dan ook unaniem; stap over zo snel als je kunt. Kunnen wij je hierbij helpen of heb je nog vragen, waarop het antwoord je zou kunnen helpen een keuze te maken? Wij hebben ons als Guapa E-commerce vanaf de start van ons bestaan, ook vanaf de beta fase van Magento 2, gecommitteerd aan het platform.

Denk hierbij aan het instellen van e-mails, BTW, en diverse koppelingen. Deze ontwerpen worden vervolgens door een developer worden ontwikkeld. Daar tegenover kun je kiezen voor bestaande Magento templates vanaf €100. Echter kunnen deze templates ook door jouw concurrenten gebruikt worden. Verder passen we steeds meer PWA toe, bijvoorbeeld met behulp van Vue StoreFront voor Magento 2. Magento op standaard shared hosting zal niet optimaal presteren. Aanbevolen is een VPS met minimaal 1 CPU en 2 GB werkgeheugen.

Magento Webshop Ontwikkelen

Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op bestaande pakketten. Wij adviseren onze klanten te kiezen voor Enterprise zodra zij boven bepaalde bezoekers- en productaantallen uitkomen. freelance Commerce kent een ongekende set met mogelijkheden met uitzonderlijke service en flexibiliteit. De prijs ligt dan toch beduidend lager dan bij de vele concurrerende platformen. We laten je graag ervaren wat supersnelle hosting kan betekenen voor jouw bedrijf. We maken een kopie van je huidige site en plaatsen deze in een (niet geïndexeerde) testomgeving.

Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Wij zetten open source development in om impact te maken. Digital marketing Lees meer De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf?

De beheeromgeving in de vorige versie van Magento was behoorlijk statisch opgebouwd. Het kon gebeuren dat bepaalde onderdelen van het menu op kleinere schermen niet zichtbaar waren. Door het toepassen van responsive webdesign komen de menu’s aan de achterkant van de site ook op kleinere schermen beter uit de verf. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het oplossen van Magento webshop problemen.

  • Bol.com komt met Magento-module Webwinkeliers kunnen binnenkort automatisch hun assortiment aanbieden op bol.com.

Zo kun je jouw regionale bedrijf succesvol over de grens opbouwen en zo een groot, internationaal klantenbestand opbouwen. De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, het onderhoud en het design. Wij werken met magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform met ontelbare mogelijkheden en ontwikkelingen.

Prijs kwalitet verhouding is top en de service nog beter. Staan altijd voor je klaar met hele snelle service.