Woocommerce Prijzen Weergeven Als ‘vanaf Prijs’

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Prijzen Weergeven Als ‘vanaf Prijs’

Een volwaardig Content Management Systeem. WooCommerce is een E-Commerce plugin voor het populaireWordPress CMS( ), tevens ontwikkeld door Automattic, het bedrijf dat ooit de eerste versie van WordPress ontwikkelde. De eerste versie van WooCommerce stamt uit 2008. Met deze plugin was het mogelijk om op je WordPress web site een simpele webwinkel te draaien.

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de meest voorkomende manier voor het elektronisch beveiligen van online transacties op internet. Heb je bijvoorbeeld een webwinkel waarbij males on-line kan afrekenen? Dan adviseren wij je om SSL te gebruiken. Bij de pakketten XL en XXL is een SSL Basic DV free of WordPress charge inbegrepen. Je kunt één of meerdere MSSQL-databases koppelen aan je web site.

Ideaal als je bijvoorbeeld een CMS, webshop of een discussion board wilt gebruiken. 1OnbeperktOnbeperktOnbeperktSchijfruimte MySQL Voor het bepalen van de gebruikerslimiet maken wij gebruik van een zogenaamde Fair Use Policy. Dit houdt in dat wij het gemiddelde gebruik per klant berekenen en vervolgens bepalen dat dit de limiet is die een klant magazine gebruiken. Je mag dus niet meer gebruiken dan de gemiddelde gebruiker.

Om dat te verduidelijken duiken we even in de geschiedenis. 14 jaar geleden begon WordPress als systeem voor het gemakkelijk schrijven en publiceren van nieuwsberichten op internet, blogs dus. Dit werd door de group zo goed ontvangen dat er snel veel mensen gebruik van gingen maken. Dat gaf de mogelijkheid om door te ontwikkelen. In de volgende jaren zou steeds meer functionaliteit worden toegevoegd wat WordPress zou doen uitgroeien tot wat het vandaag de dag is.

Handleiding WordPress Webshop Met Woocommerce

Bij het lezen van de reacties leek het of Mark Rutte zojuist hogere belastingtarieven bekendgemaakt had. Er was alleen maar negativiteit waarbij WordPress en Woocommerce volledig werden afgebrand.

Algemene voorwaardenHerroepingsrechtPrivacy Prijzen in Euro’s en excl. Deze web site maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij voor analyses en websiteverbeteringen.AkkoordWeigeren Lees meer IT & TechniekWeb Ontwikkeling Woocommerce webshop: hoeveel producten kan het aan?

Pasgeleden kwam in mijn netwerk op LinkedIn deze vraag voorbij: “heeft iemand ervaring met succesvolle implementatie van WooCommerce webshops met meer dan 30.000 producten en orders per maand.”

Ik was verbaasd over de negativiteit, omdat mijn ervaringen met WordPress en Woocommerce op die schaal anders zijn. De uitspraken in de feedback WordPress hosting zijn natuurlijk niet allemaal op lucht gebaseerd, maar toch is de realiteit in mijn beeld anders.

Heb je wel een hoger gebruik dan de FUP toestaat? Dan zullen wij contact met je opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om het verbruik omlaag te brengen of om je abonnementstype te wijzigen. Om risico’s tot een minimal woocommerce te beperken draaien alle -door ons gehoste- websites, databases en e-mailoplossingen op aparte, fysieke machines .

Ma-vrij: 09:00 – 20:00 uur. 24/7 bereikbaar, dankzij onze supersnelle webservers en netwerk in Nederland en België Wij beveiligen jouw website, webshop en e-mail standaard tegen hackers, spam en virussen Je hebt de controle over jouw domeinnaam, hosting en e-mail by way of het krachtige control panel Onze deskundige helpdesk helpt je graag telefonisch of per e-mail met jouw vragen of problemen

Woocommerce Eigenschappen