Woocommerce Review

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Review

Wanneer je in WordPress een webshop wilt creeëren dan kom je al snel bij Woocommerce terecht. Dit is een plugin die je WordPress web site omtovert naar een webshop. Dit kan een volledige webshop met producten en alles erop zijn maar ook evenementen verkoop, betaalde afspraken maken, betaalde reserveer mogelijkheden and so on. Ik zal hier een basis omschrijving doen om je Woocommerce producten te beheren.

  • De YITH WooCommerce Quick View plugin is aan te raden voor iedereen die het aankoopproces voor klanten sneller wil maken.
  • Er worden een aantal options toegevoegd aan je WooCommerce interface om een naadloze gebruikerservaring voor je klanten te bieden.
  • Maar onthoud wel dat de device je pagina’s ook wat voller en misschien ingewikkelder maakt voor sommige klanten.
  • De quick-view lightbox draait op AJAX, zodat het snel laadt en verder niks op je website onderbreekt.

Vul een titel in voor je product Deze wordt normaal onderin een tabje getoond. De korte omschrijving wordt WordPress hosting meestal bovenin naast de productafbeelding gebruikt. 1.1 Snel bewerken, in het producten overzichtsscherm.

Issue With Woocommerce 4 6.1

Je moet hier wel eerst een inlog voor hebben. Lees hier meer over inloggen. De foundation spreekt WordPress voor zich als je gewend bent om in WordPress te werken. Je kunt hier meer lezen over teksten schrijven.

Wanneer je in het productoverzicht scherm zit, Producten/alle producten zweef je met de muis over de aan te passen productnaam heen. Je ziet dan verschillende opties waaronder “Snel bewerken”. Wanneer je hier op klikt zie je in het snel aanpas scherm. Je kan hier veel basis WordPress onderdelen aanpassen zoals Categorieën & trefwoorden. Wanneer je die hebt aangepast klik je op “Bijwerken”.

Om alles per product te doen is tijdrovend. Daarom gebruik ik het liefst de Woocommerce Bulk editor. Met deze plugin kun je een heleboel tijd besparen. Selecteer al je producten en zet ze in één keer om naar een andere categorie, of pas de prijs aan van alle producten als er een btw verandering is. Dit scheelt heel veel tijd.