Woocommerce, Van Simpele Plug

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce, Van Simpele Plug

De pakketten hierboven bieden een jaar lang updates. Je hebt numerous mogelijkheden waaruit mensen kunnen kiezen, zoals tekstgebieden, drop-downmenu’s, selectievakjes en nog meer. Klanten kunnen ook kiezen op foundation van afbeeldingen. Zo kun je bijvoorbeeld afbeeldingen laten zien van t-shirts met verschillende kleuren. Je kan de add-ons een vaste meerprijs geven op basis van hoeveelheid, of op basis van percentages.

Stap three: Woocommerce Webshop Opzetten

De Product Addons for WooCommerce plugin is een tool die een unieke cadeau-ervaring toevoegt door allerlei additional’s in je productpagina aan te bieden. Je kan zelfs volledige customization van je product aanbieden, waarbij klanten zelf hun eigen prijs bepalen Er is een free of WordPress website charge kernplugin. Er zijn ook twee premium pakketten beschikbaar: Je kan ook nog iets besparen door te kiezen voor levenslange updates.

En eigenlijk elk type webshop heeft voordeel van een snelle sociale login. De Enhanced Ecommerce Google Analytics plugin is één van de belangrijkste die alle e-commerce web sites zouden moeten hebben. Zoals je vast weet, is Google Analytics één van de go-to opties voor forecasten, maken van statistieken en begrijpen welke producten het meest succesvol zijn. Het is daarom erg verstandig je online winkel te integreren met Google Analytics, wat je ook verkoopt.

Google Analytics en deze plugin ook, is helemaal free of charge. Het biedt hulp bij het ontdekken van welke saleskanalen het beste werken. Je kan ook achterhalen welke gebieden van je website WordPress hosting je het meeste geld opleveren en welke juist niet.

Je kan verkeer voor verschillende pagina’s vergelijken en zo bepalen welke producten het hardst gaan. Je ziet waar je klanten precies naar zoeken en wanneer ze besluiten om iets te kopen of juist je web site website bouwen te verlaten. Zonder uitzondering heeft elke online winkel een Google Analytics integratie nodig. Dit is één van de beste manieren om goede beslissingen voor jouw bedrijf te maken.

Kortom, de Google Analytics plugin is een essentieel onderdeel als je beslissingen wilt maken op foundation van information, in plaats van je onderbuikgevoel. Google Analytics is eenvoudig te begrijpen en de meeste noodzakelijke features zijn gratis. De plugin brengt de kracht van Google Analytics naar je WooCommerce dashboard. Je hoeft daarom voortaan niet meer op verschillende platforms in te loggen. Je kan zien waar je geld aan het verliezen bent en waar je winst vandaan komt.

Betalingen Activeren In Woocommerce Of WordPress