Woocommerce Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Webshop

Daarbij wordt een template altijd zodanig aangepast dat het origineel niet eens meer echt zichtbaar is. Voor meer informatie over hoe wij uw gegevens gebruiken, verwijzen wij u naar ons privacybeleid. “Storefront”die uitdrukkelijk werd ontwikkeld voor het gebruik van WooCommerce . De basisTheme overtuigt door zijn absolute eenvoud en biedt een uitstekende foundation voor het bouwen van een winkel.

  • Inderdaad merkwaardig, bij de per item- of zendklasse zou dat normaal wel moeten gebeuren.
  • Ik heb daarom besloten om de demo-content te installeren en die demo-content dan aan te passen.
  • Omdat een webshop over het algemeen meer eisen heeft dan een reguliere web site, raden wij minimaal het Plus pakket aan van onze hostingpakketten.

Maak dan gebruik van de Parcel Pro WordPress plugin of API koppeling! Met het verzendsysteem van Parcel Pro beschikt u over een uitgebreid on-line verzendportaal waarmee u eenvoudig apps en koppelingen kunt installeren. De webshops die wij voor onze klanten ontwikkelen beschikken allemaal over WooCommerce. Omdat het gratis te gebruiken is, kunnen wij de prijzen van onze webshop abonnementen laag houden, wel zo fijn. Als je deze plug-in hebt geïnstalleerd kan je gebruik maken van Woocommerce en de functionaliteiten hiervan. Zo maak je het beheren van webshop heel eenvoudig met verschillende functies zoals voorraad- en belastingbeheer en verzendintegratie.

Hosting, Domeinnaam En Ssl

Als je bijvoorbeeld bij Strato een webshoppakket afneemt dan moet je ook gebruik maken van hun webshopmodule. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. We kunnen altijd even meekijken, stuur mij dan even een mailtje. Ik denk dat je dan bij de voorraad instellingen bij het variabele product de ‘hoofd’ voorraad laat aanpassen en niet de variatie voorraad. Waarschijnlijk heb je nu ingesteld dat je de variable op variatie niveau wilt bijhouden met de voorraad, maar dan staat er bij de “core” voorraad nog op voorraad. Eigenlijk wil je dat alle orders die geplaatst worden op je website WordPress hosting automatisch voldaan zijn.

Als je alle opties hebt ingesteld klik je onderin op “Opslaan”. Klik op Generate API Key en je hebt hem aangemaakt. Laat dit scherm open staan, want deze Consumer Key en Consumer Secret hebben we bij een latere stap nodig. Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt. Vertaalbureau Perfect is onlangs overgestapt op 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gasoline. Sinds onze B-corp certificering zijn we druk bezig geweest om ons bedrijf nog verder te verduurzamen.

De database van WordPress is niet specifiek geoptimaliseerd is voor het opslaan van producten. Dat moet opgevangen worden door de server, er is dus meer rekenkracht nodig. Juist een webwinkel vraagt van ons om altijd bereikbaar te zijn en altijd te presteren. Dat is waar Managed Hosting om gaat en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Vooruit zien, anticiperen, pro-actief handelen en altijd paraat staan als zich iets onverwachts voordoet. Door intensief samen te werken weet jij niet alleen hoe de verkopen zich ontwikkelen, maar ook welke invloed dat heeft op de Managed Hosting omgeving. Door hier transparant over te rapporteren bepalen we samen op welk moment wordpress webshop we moeten bij schalen.

Als de velden Voornaam, achternaam of telefoonnummer leeg zijn in de bestaande document en in de geïmporteerde klantrecord zijn opgenomen, worden ze toegevoegd. Je kunt je producten beschikbaar stellen door ze beschikbaar te maken voor een verkoopkanaal. Ben jij benieuwd wat je nog kunt inzetten aan on-line advertising of wil je weten of jij wel alles eruit haalt wat erin zit? Met de Gratis Quickscan kijken wij naar jouw huidige inzet aan on-line marketing. Met de Quickscan geven wij aanbevelingen welke kansen en verbeterpunten er voor jouw bedrijf te benutten zijn. Kies je voor een WooCommerce template van Themeforest? Ga dan voor een nieuw thema dat momenteel populair is.

Je kunt tegenwoordig verschillende betalingsmogelijkheden aan een WooCommerce-webshop hangen. Zo kun jij bezoekers bijvoorbeeld laten betalen met behulp van PayPal of een creditcard. Veel webshops bieden deze betalingsmogelijkheden aan, maar daarnaast kun je bij Nederlandse webshops vaak ook betalen by way of iDEAL. Dan kun je hierin verschillende betaalmogelijkheden integreren. Veel Nederlandse webshops gebruiken iDEAL om betalingen mee te regelen. Deze betalingsmogelijkheid kun je onder andere integreren in een webshop die is opgezet through WordPress WooCommerce. Daarmee maak je heel eenvoudig een koppeling tussen Brincr en je WooCommerce.

Dit wordt gedaan op onze eigen testserver, waar jij ook toegang toe krijgt om de voortgang te volgen. We zorgen in deze fase ook voor de nodige koppelingen met bijvoorbeeld Google Ads en uiteraard WooCommerce. Na een aantal feedbackrondes ben jij helemaal tevreden over de look-and-feel en opbouw van je webshop. Onze UI-specialisten zetten de wireframes om in designs voor elk soort pagina van je webshop, zoals de categoriepagina, de productpagina en de contactpagina. Tijdens de kick-off meeting brengen we je wensen in kaart.

Gebruiksvriendelijkheid: Magento Vs Woocommerce

De eerste versie van WooCommerce stamt uit 2008. Met deze plugin was het mogelijk om op je WordPress web site een simpele webwinkel te draaien. Het gebruiksgemak van het CMS in combinatie met de features van een e-commerce systeem. Met Managed Webshop Hosting van Caveo garanderen wij een veilige en geoptimaliseerde server omgeving.

Bekijk dit altijd goed, vaak zijn dit derde partijen en heeft het niets met de organisatie van Woocommerce te maken. Onder Categorieën kun je deze categorieën beheren en nieuwe toevoegen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de subcategorie ‘Hoodies met rits’ toegevoegd, zodat de klant hier specifieker op kan zoeken. Dit product wordt daardoor zowel onder de categorie ‘Hoodies’ als ‘Hoodies met rits’ getoond.

Facebook maakt een automatische koppeling en zorgt ervoor dat belangrijke information wordt overgenomen. Denk aan prijs-, maat-, kleur- en voorraadgegevens. Vanuit de catalogus kan je vervolgens dynamische productadvertenties opzetten. WooCommerce te koppelen met KeenDelivery log je in bij de back-end van je webshop.

Misschien hoort de functie er niet thuis of is de functie gewoon niet mogelijk. Zulke functies zijn dan vaak eerder te vinden in externe systemen of instruments. Denk hierbij aan warehouse management, CRM of een e-mailmarketing system. Deze soorten software program hou je het beste buiten je webshop. Nu zijn er een aantal WooCommerce plugins die deze functies mogelijk maken, maar wij adviseren om deze niet te gebruiken. Beter is een koppeling tussen WooCommerce en de externe systemen.