Woocommerce Webshop Gekoppeld Aan Je Imuis On-line Boekhoudpakket

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Webshop Gekoppeld Aan Je Imuis On-line Boekhoudpakket

Handige plugins die dit automatisch voor jou doen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt dat je per ongeluk verouderde informatie gebruikt. WordPress is een uitgebreid en prettig platform. Het werkt intuïtief, zowel om een webshop te runnen of om als consument aankopen te doen. WooCommerce is niet een e-commerce platform, maar een plugin voor WordPress.

Met de WooCommerce boekhoud app heb je nog minder omkijken naar je boekhouding. Deze koppeling is de volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding. We helpen je graag op weg met je webshop en daarom hebben we besloten om dit e-book helemaal gratis weg te geven. Soms wil je een product of dienst in een verplichte combinatie met een ander product verkopen. We hebben het niet over gegroepeerde producten die ook los te verkrijgen zijn, het gaat hier om producten of diensten die niet apart kunnen worden aangeschaft. Deze verplichte combinaties kun je in WooCommerce vrij simpel realiseren. Een sidebar bevindt zich aan de rechter- of de linkerkant van je WooCommerce webshop.

WooCommerceis een open-source e-commerce plugin voor WordPress die het mogelijk maakt om een webshop te hebben samen met jouw web site. Het is ontworpen voor kleine tot grote on-line verkopers die WordPress gebruiken. Hiermee kun je jouw materialen uit je Rentman database op jouw web site tonen die je klanten kunnen zien en huren. Laat zien hoe het materiaal eruit ziet, wat de beschikbaarheid is en wat de verhuurkosten zijn. De standaard van WooCommerce is al fijn te gebruiken. Je kan eenvoudig producten invoeren, zowel simpele als variabele producten.

Je hebt ook de mogelijkheid om eigenschappen specifiek binnen één product pagina te creëren. Dit is handig voor als je een keer wat additional informatie over een product wilt toevoegen, maar is meestal niet aan te raden voor de meeste producten. Je kan bijvoorbeeld wel eenmalig een Japanse sport verkopen aan je klanten. Je maakt dan een “taal” eigenschap voor dat ene product en laat dit zien in de product omschrijving aan de gebruikers kant van je free of charge WordPress webshop. Zelf eenvoudig een web site bouwen met WordPress, maar bij een webshop wordt dit direct al weer een stukje lastig. Wanneer je dit allemaal zelf moet gaan uitzoeken en vervolgens moet gaan bouwen zal je erg lang bezig zijn.

Beste Reseller Internet Hosting

Zorg er eerst wel voor dat je een rij hebt toegevoegd met je gewenste land. Wanneer je dit hebt gedaan en stappen hierboven volgt, zal de btw automatisch worden berekend. Met Rentman zijn al jouw materialen, verhuuraanvragen en projecten geïntegreerd in één systeem – verhuur deze vanuit jouw web site met WooCommerce.

  • Of door bedrijven die iets meer informatie nodig hebben.
  • Onze accountmanagers zijn altijd beschikbaar om u te helpen.
  • Dat maakt de beslissing wellicht een stukje makkelijker.
  • De core software program van zowel Magento als WooCommerce zijn gebouwd om grote assortimenten en grote hoeveelheden bezoekers te kunnen verwerken.

Hierdoor is het erg belangrijk om gebruik te maken van de juiste caching. Als laatste moet je bij een webshop rekening houden met externe partijen, die door middel van bijvoorbeeld een plugin geïntegreerd worden in de web site.

Merkbescherming dankzij onze Domeinnaam monitor. Detecteert phishing, typosquatting en merkinbreuk door domeinnamen snel en efficiënt.

Nadat je de plugin hebt ingeschakeld, wordt automatisch de activatiewizard van WooCommerce gestart. Hiermee zul je de eerste configuraties moeten instellen. Het is handig om daarvoor alvast over het volgende na te denken.

Hosting En Onderhoud

Deze plugin maakt terugkomende facturen aan en zorgt ervoor dat zowel de klant als de webwinkel eigenaar de abonnementen kunnen annuleren. Wanneer je de plugin hebt geüpload krijg je van WordPress de melding dat de plugin succesvol is geüpload. Nadat de plugin is geactiveerd begin WooCommerce automatisch een proces om de belangrijkste instellingen te doorlopen. Een andere plugin die je hiervoor kunt gebruiken is Local Pickup Plus verkocht via WordPress hosting WooCommerce.com, die is met $79,- en zonder free of charge versie iets prijziger.

Voor pakketverzendingen binnen Nederland betaal je bij PostNL tot 10KG namelijk hetzelfde bedrag. Na het aanmaken van de verzendklasse kun je deze aan een of meerdere website maken producten koppelen. Het instellen van verzendklassen kan ook per gewicht. Vooral wanneer je internationaal gaat verzenden kan dit nog wel eens een rol spelen.

Ook zijn er vooralsnog relatief veel extensies nodig om een WooCommerce webshop goed voor de Nederlandse markt te laten werken. En ook al maakt WooCommerce koppelingen met grote programma’s zoals Exact mogelijk, met Magento gaat dit op dit second nog internet iets makkelijker. Met de Exact Online WooCommerce koppeling is de boekhouding van je webshop altijd op orde. Elke verkoop en elke klant worden direct in de boekhouding verwerkt.

Wil je on-line producten verkopen met WooCommerce? Benieuwd naar de regels, software of veelgestelde vragen? Lees dan verder over een eigen webshop beginnen. WooCommerce is een webshop-plugin voor WordPress. Hiermee kun je eenvoudig producten verkopen op je web site. Soms wil je further informatie bieden over bepaalde productsoorten of merken. Of je wilt bijvoorbeeld beter gevonden worden op een specifieke productcategorie in je webshop.

Uit onderzoeken blijkt dat de gemiddelde abandonment tussen de 50% en 75% ligt. Met een Abandoned Cart Feature kun jij deze klanten terughalen naar jouw webshop en hen overtuigen om toch wel de aankoop te doen. Doe mee aan het Snelle Start Webinar, waarin Mira Sovilj je stap voor stap gaat uitleggen hoe het systeem werkt. Studioviv is hét webdesign bureau van Schagen en omstreken. Daarnaast is Dodo internet een onderdeel van Studioviv waarmee we samenwerken met onze collega’s in de branche.

Bovendien is de investering voor zo’n thema vaak maar een paar tientjes. Deze installatie wizard duurt hooguit 5 minuten en hiermee staat de basis van je webwinkel direct goed; je kunt dit het beste direct occasion doen. Deze plugin geeft meer opties om te integreren met een bestaande webshop om ook op product niveau ophalen toe te staan of juist niet. Als bezoekers in jouw winkel hun gegevens achterlaten, dan gaan ze ervan uit dat jij die gegevens niet doorspeelt naar vreemden in je winkel.

Dan houd je je als webshopeigenaar niet aan de (AVG-)wet en kun je flinke boetes krijgen. Ons staff maakt gebruik van bewezen opensourcesystemen, zoals Woocommerce en Magento 2. WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. [newline]Deze plugin tovert een normale website om tot een webshop.