Woocommerce Webshop Gekoppeld Aan Je Imuis Online Boekhoudpakket

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Webshop Gekoppeld Aan Je Imuis Online Boekhoudpakket

Dit was een bedrijf dat veel deed met thema’s en WordPress plugins. Sinds 2015 is Woothemes samen met alle werknemers overgenomen door Automattic, het bedrijf achter WordPress. We kunnen dus wel stellen dat WooCommerce in goede handen en een mooie toekomst tegemoet gaat. Met behulp van deze plugin kun jij dus je normale web site WordPress hosting omtoveren in een goed werkende webshop.

Met de WooCommerce boekhoud app heb je nog minder omkijken naar je boekhouding. Deze koppeling is de volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding. We helpen je graag op weg met je webshop en daarom hebben we besloten om dit ebook helemaal free of charge weg te geven. Soms wil je een product of dienst in een verplichte combinatie met een ander product verkopen. We hebben het niet over gegroepeerde producten die ook los te verkrijgen zijn, het gaat hier om producten of diensten die niet aside kunnen worden aangeschaft. Deze verplichte combinaties kun je in WooCommerce vrij simpel realiseren. Een sidebar bevindt zich aan de rechter- of de linkerkant van je WooCommerce webshop.

Voor Ideal is bovendien een betaalde plugin nodig. Voor Woocommerce is dat bijvoorbeeld Pronamic Pay een betrouwbare leverancier. Maar steeds vaker stellen IDEAL aanbieders zelf ook free of charge plugins beschikbaar, zoals bijvoorbeeld Sisow of Mollie.

De plugins van Woosa worden gemaakt vanuit Lelystad en de ondersteuning is dan ook lekker in het Nederlands. Het is niet de eerste stap waar je aan zult denken als je een WooCommerce webshop maakt, maar zeker onmisbaar als je verder wilt groeien. De gestandaardiseerde koppeling gaat zoveel mogelijk uit van de standaard WooCommerce en standaard AFAS installatie.

Voordelen Van De Woocommerce Integratie

Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten. Klarna is vooraf geconfigureerd met WooCommerce. De Klarna Checkout is volledig geïntegreerd waardoor je klanten direct Betaal nu en Betaal later kunnen gebruiken. Gratis en makkelijk bezorgopties integreren in de checkout van je webshop voor Nederlandse en Belgische klanten. De WooCommerce backend is gemakkelijk te begrijpen en overzichtelijk. Als je 1 of two keer een product hebt ingevoerd dan weet je precies wat je waar kan vinden. De product informatie staat netjes bij elkaar, web als de instellingen voor de webshop.

  • Dan wordt het de hoogste tijd om deze te integreren in jouw webshop.
  • Met de plugin LiveChat for WooCommerce integreer je de chat van LiveChat in WooCommerce.
  • Eigenschappen die specifiek voor een bepaald product zijn kunnen hier ook toegepast worden door te kiezen voor ‘Aangepast product eigenschap’ uit de choose box.

Dit is het aantal dagen in de toekomst dat gekozen kan worden voor het ophalen. Als hosting wordpress website het winkelgebouw is, dan kun je de domeinnaam vergelijken met het adres.

Als je al WordPress gebruikt en op jee web site een product wilt verkopen is WooCommerce een populaire keuze. Doordat Woocommerce gekoppeld is met WordPress, kun je ook de search engine optimization device Yoast gebruiken.

De Webshop is met elk thema wel te gebruiken van WordPress maar er zijn ook thema’s te krijgen die volledig zijn geoptimaliseerd voor WooCommerce. Als ik het dus goed begrijp is er dus eigenlijk, maar 1 product. Je kunt er ook voor kiezen om de voorraad te beheren through WordPress website het bewerken van het product. Complexe integraties; voor WooCommerce komen steeds meer integraties beschikbaar met derde producten.

Een website bestaat uit code die door de robots van Google beoordeeld wordt voor het indexeren in de zoekmachine. WooCommerce gebruik je altijd in combinatie met open-source CMS WordPress. Zoals je zult begrijpen is dit nogal een vage methode.

Instellingen

Nu vraagt de wizard of je gebruik wil maken van Jetpack, dat is software program met further functionaliteiten voor WooCommerce. Zelf ben ik geen fan van Jetpack en kun je met andere plugins hetzelfde bereiken.

Met WooCommerce kun je instellen dat je een melding krijgt wanneer je producten bijna uitverkocht zijn. Instellen dat de verzendkosten worden berekend op foundation van het totaal gewicht van de bestelling of op basis van het aantal producten. In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten. Tenslotte kan je elke gewenste WordPress webshop plugin installeren die je nog mist. Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare objects, als je die graag wilt hebben.

Na activatie krijg je direct de vraag aan welke pagina je de webshop wilt koppelen. Je geeft een aantal variabelen in en de webshop wordt geüpload naar Facebook. Wanneer je een Woocommerce webshop hebt wil je natuurlijk graag je klantenbestand uitbouwen en een zo hoog mogelijke conversie behalen op je websitebezoekers. Adverteren op Facebook en Instagram kunnen daarbij van grote waarde zijn. Maar om Facebook ads succesvol in te zetten is het belangrijk om de Facebook pixel op de juiste manier aan je webshop te koppelen. Wanneer een vriend, familielid, collega of buurman enthousiast is over een bepaald product heeft dit meer invloed dan een goede industrial of een gelikte folder. Online kunnen we deze truc natuurlijk ook aanpassen.