Woocommerce Webshop Met 15 Jaar Ervaring

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Webshop Met 15 Jaar Ervaring

Geef duidelijkheid over hoeveel objecten er in het mandje zitten. Meer van onze WordPress succesverhalen

Veel bedrijven hebben wel een Google Mijn Bedrijf account van de organisatie. Het is een mooie plek om algemene informatie wordpress website over jouw bedrijf te plaatsen. Maar wist je dat je door dit slim te gebruiken beter vindbaar wordt in Google?

Over De Woocommerce Billink Plugin

Waar op letten bij een webshop design? Waar moet je op letten bij het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop?

Zorg voor een keurmerk en plaats dat duidelijk in de header. Plaats het telefoonnummer rechts bovenin. Zorg dat zonder te scrollen de bestelknop meteen zichtbaar is.

Laat zien dat iets op voorraad met een groen bolletje. Wees duidelijk over de levertijd. Zet de voordelen van het product in bulletpoints ernaast.

Voornamelijk voor native search engine optimization. Er zijn heel wat mythes over het maximum aantal producten binnen een WordPress webshop. WooCommerce zou vooral voor kleine webshops zijn en voor grotere aantallen producten zou je beter geen WooCommerce moeten gebruiken, maar klopt dit wel? We hebben voorbeelden gezien van winkels met meer dan 100 WordPress hosting.000 producten die duizenden transacties per minuut verwerken.

WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

  • Alle tabbladen die je aan je winkel toevoegt, ondersteunen verschillende typen content zoals afbeeldingen, video en tekst.
  • Met de plugin kun je tabbladen maken voor zaken als omschrijvingen, specificaties, beoordelingen en nog meer.
  • Deze plugin is vooral erg handig voor grotere, gevestigde merken met loyale klanten.
  • Hetzelfde geldt voor webshops met een beperkt assortiment.

Al deze zaken verwerken wij in l in het webshop design, omdat we weten dat dit belangrijk is voor de bezoekers. Neem vrijblijvendcontactmet ons op. Meer inzichten in eCommerce 5 Redenen voor een WooCommerce webshop Hoe zet je Google Mijn Bedrijf in om on-line WordPress beter gevonden te worden?