Woocommerce Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Webshop

Ideal Toevoegen Aan Je Webshop

De uitleg hiervoor vind je hier. Kies bij “Custom producteigenschap” een eigenschap in het voorbeeld “Beelddrager”. Klik in het veld “waarden” en je ziet hier de vooringestelde waarden die je bij de globale eigenschap reeds hebt ingesteld. Kies een waarde van de eigenschap. Je kan ook een globale eigenschap waarde terplekke toevoegen.

Op zo’n second kun je deze handmatig toevoegen. Je kunt elke waarde scheiden met een halve pijp “|”. Geef de eigenschap een naam. wordpress webshop Wanneer meerdere waarden bestaan gebruik “|” als scheiding. Moeten deze waarden op de productpagina voor de klant zichtbaar zijn.

Klik op “Nieuw item toevoegen”. 7.four Reeds toegevoegde eigenschappen Reeds toegevoegde eigenschappen

Ideal Voor WordPress & Woocommerce

Deze vind je boven het backslash \ teken met shift ingedrukt op een mac toetsenbord. Je wilt ze ook gebruiken voor de WordPress hosting variaties 7.2 Nieuwe waarden handmatige toevoegen Soms heb je waarde die incidenteel voorkomen voor één product.

  • De transcripten van de chats worden opgeslagen zodat je ze kan analyseren en kan kijken wie van je brokers het meest effectief zijn en waarom.
  • Alle offline communicatie wordt opgeslagen als ondersteuningstickets, zodat je eenvoudig later on-line kan komen en alsnog je klanten kan helpen.
  • De plugin heeft multi-channel communicatie-features, zodat je contact op kan nemen met je klanten op Facebook, je website, and so on.
  • Alle e-commerce winkels hebben een live chat nodig.
  • Je kan een gratis oplossing proberen en zien of het werkt voor jou.

Vink deze aan als je de eigenschap voor variaties wilt gebruiken. 7.three Nieuwe waarden aan “Eigenschappen” woocommerce toevoegen Om gebruik te maken van een globale eigenschap moet je deze eerst aanmaken.