Woocommerce Webshops

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce Webshops

Het is relatief lichte software en ook nog eens open source. De grote group rondom WordPress zorgt continu voor verbeteringen.

Dus dit is absoluut een must-have als je de conversie in je webshop wilt verbeteren. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat je de producten ook daadwerkelijk zelf verkoopt via je eigen webshop. Dan zijn er een aantal zaken belangrijk als het gaat om het daadwerkelijk verkopen van een product. Er zijn veel punten waarop een potentiële klant kan besluiten de webshop weer te verlaten. Het ontbreken van USP’s, een ingewikkeld bestelproces en het ontbreken van contactgegevens zijn hier een aantal voorbeelden van. Daarnaast is het aan te raden de klant ook te ‘helpen kopen’. En dat kan soms al met een aantal kleine aanpassingen!

Overtypen van gegevens is dus helemaal niet meer nodig. Doe uw klanten en uzelf een plezier, obtain onze woocommerce plug-in voor uw webshop. In een paar kliks heeft u alles in huis om uw verzendproces te automatiseren, uw digitale etalage te professionaliseren en de check-out te versoepelen. Zo kunt u sneller leveren, verhoogt u de conversie en geeft u uw omzet een enhance WordPress hosting. Met deze stappen staat de allereerste foundation van je WooCommerce-webshop. Hopelijk heb je er zo mee kunnen kennismaken en een beeld gekregen of deze webshopsoftware aansluit bij je wensen!

Identificeer Klanten By Way Of Idin

Reageren ze snel op je vraag, helpen ze je bij het overstappen naar hun pakket, helpen ze je wellicht bij boekhoudkundige vragen, and so forth. Het voordeel hiervan is dat al jouw bestellingen direct worden verwerkt in je boekhouding. Een ander voordeel is dat je eenvoudig bestellingen weer kunt crediteren through WordPress je boekhouding en je voorraden kunt bijhouden in je boekhoudprogramma. Het voordeel van dit laatste is dat je gebruik kunt maken van het automatisch inkopen van producten als een bepaalde voorraad is bereikt. Onder andere Silvasoft en Offective bieden een automatisch inkopen functionaliteit.

Dat is dan weer goed voor de efficiency van de website. Ben jij zelf op zoek naar een goed advies over jouw webshop?

Ik heb nl naast de verkoop by way of de webshop ook verkopen buiten de webshop. Deze producten moeten toch ook afgeschreven worden. Als ik dit per product/variatie moet doen is dit vaak heel omslachtig. Wanneer je deze instellingen hebt opgeslagen kun je de voorraad gaan bijwerken van al je producten. In onderstaande video laat ik je zien hoe je de voorraad bij je producten op een snelle manier kunt aanpassen. Het is belangrijk dat je jou eigen voorraad gaat beheren van je WooCommerce webshop. Hiermee voorkom je dat je verkopen mis loopt op je webshop wanneer je te weinig voorraad hebt.

Wat Kun Je Met Woocommerce?

” als scheiding. Deze functie laat onder je producten “Andere suggesties…” zien. Denk hierbij aan aanvulling, duurdere versie and so forth op je product.

Magento loopt as-we-speakeen forse deuk op in marktaandeel door de overgang van Magento 1 naar Magento 2. Omdat de WooCommerce hosting pakketten hier speciaal op afgestemd zijn kunnen zij beter met deze grotere hoeveelheden database verzoeken overweg. Heb jij zelf al wat onderzoek gedaan naar webhosting? Dan heb je waarschijnlijk gezien dat de keuze echt gigantisch is. Alleen al in Nederland heb je namelijk de keuze uit tientallen hostingpartijen. Daarbij biedt elke partij ook weer andere soorten webhosting aan en beschikken ze ook allemaal weer over verschillende functionaliteiten en specificaties. Vervolgens moet je er ook nog opletten dat het webhosting pakket dat jij kiest goed aansluit op WooCommerce, need ook niet alle hostingpakketten doen dat.

Met 15 jaar ervaring is Webwinkelfacturen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Payment Service Provider Buckaroo maakt vandaag bekend Apple Pay aan te bieden voor Nederlandse webshops. De betaalmethode maakt mobiele betalingen gemakkelijk, veilig en snel. Daardoor kan het beheer van de store eenvoudig worden aangeleerd. WooCommerce staat nu voor je klaar in WordPress. Klik aan de linkerkant in het menu op WooCommerce om alles te bekijken.

Dit certificaat zorgt ervoor dat alle data die through je website verzonden wordt, beveiligd is. Daarnaast kan het slim zijn om je accounts met 2-factor authenticatie te beveiligen. En kies altijd voor een betrouwbare hostingpartij die zelf ook al de nodige veiligheidsmaatregelen neemt. In vergelijking tot WooCommerce gebruikt Magento meer opslagruimte en processorkracht. Daarom moet je het vanaf het begin op minimaal VPS-hosting draaien, maar liever nog op een devoted server.

Ik heb namelijk een werkende WordPress webshop in elkaar gezet en ik heb alle stappen en drempels beschreven. Als je alle stappen volgt, dan kan je een soortgelijke webshop maken – wat je ook verkoopt. Met een currency converter kunnen zij aangeven met welke valuta zij willen betalen en welke valuta moet worden weergegeven bij de producten. Op die manier is voor de bezoeker direct duidelijk hoeveel hij of zij moet betalen in de eigen munt en dat stimuleert verkopen. De beste manier om een geschikte betalingspartner te vinden voor WordPress met iDEAL is door een vergelijking te maken.

Volg Ons Op Facebook

De hoeveelheid dataverkeer tussen de bezoeker en het hostingpakket. Wanneer je bijvoorbeeld een film van 1 GB hebt op het hostingpakket en in totaal 25 GB dataverkeer, dan kan de film in totaal 25 keer bekeken worden. Dan kan de website bijvoorbeeld niet meer bezocht worden tot de 1e van de nieuwe maand. Een succesvolle website start met kwalitatieve webhosting.

  • Hieronder zie je een aantal further opties staan voor verzendingsklassen.
  • Wil je andere producten gelinkt hebben aan dit product dan kun je dat hier doen.
  • Dit is voor veel webshophouders dus het moment om te investeren in een nieuw systeem.
  • Ook Hostinger beschikt namelijk over verschillende hostingpartijen.
  • Dit betekent echter niet dat het verplicht is om zo’n theme te gebruiken.

Vertel ons kort welke WooCommerce processen jij graag wilt automatiseren met deze Integration tool. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Verschillende WooCommerce webshop eigenaren hebben ons de vraag gesteld hoe zij klanten na een aankoop direct op hun ActiveCampaign e-mail lijst krijgen. Een WooCommerce productpagina bestaat uit een huge aantal elementen. Per thema is het afhankelijk wat wel of niet op de productpagina wordt getoond. In dit artikel geef ik je een aantal oplossingen waarmee je simpel en snel elementen op je productpagina kunt hernoemen, verplaatsen of uitschakelen.