Woocommerce WordPress Webshop Bouwen? Wij Helpen

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce WordPress Webshop Bouwen? Wij Helpen

Daarom heb je hier ook een plugin voor nodig. De populairste plug-in hiervoor is Woocommerce. Deze heeft een goede free of WordPress charge versie, al kun je met een betaalde versie veel meer handige functies gebruiken.

De Beveiliging Van Je Webshop

Bij een webshop wil je natuurlijk wel dat je goed gaat scoren in Google en andere zoekmachines. Voor een WordPress webshop zijn plug-in’s beschikbaar die ideas per pagina geven wat je kunt verbeteren om hoger te scoren met je WordPress webshop. Maar er zijn nog meer plug-ins met dit doel. Sourcewp.com heeft hier een mooi artikel geschreven waarin een aantal van deze instruments vergeleken worden. Hieronder een voorbeeld van de analyse van Yoast.

Ook bij Webba hebben we veel ervaring in het bouwen van WordPress websites. Hieronder zie je een paar voorbeelden van thema’s die free of charge te gebruiken zijn voor WordPress. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer thema’s beschikbaar waarbij je zelf de hele uitstraling en indeling kunt bepalen. Via pagebuilders en drag ’n drop opties in deze thema’s kom je een heel eind zonder zelf kennis nodig te hebben van HTML of CSS.

Bijvoorbeeld het thema Flatsome is een populaire keuze voor webshops. Er zitten echter ook een aantal nadelen aan dit soort thema’s. In veel gevallen is werken vanuit een huge design de beste keuze. Een vrachtlading aan plug-ins

Ook kun je voor deze blogs through een plug-in eenvoudig een AMP versie maken. Dit zijn pagina’s die speciaal voor mobiele gebruikers further snel zijn gemaakt en door Google beloond worden met hoge posities.

WordPress biedt een gratis pakket aan en veel thema’s en plug-ins zijn ook gratis. Alleen de internet hosting kost wel geld maar daarmee kun je al vanaf € 10 per maand klaar zijn. Ook zijn er een aantal betaalde templates beschikbaar of kun je een thema laten ontwikkelen door een websitebouwer. Alsnog ben je dan vrij goedkoop uit met een WordPress Webshop doordat er weinig uitgebreide modules geschreven hoeven te worden.

Doordat WordPress excellent samenwerkt met de plug-in WooCommerce kun je een inhoudsrijke web site perfect combineren met een WordPress webshop. Zo kun je makkelijk bij een bestaande website er een verkoopoptie bij maken.

Het installeren van deze plug-ins is eenvoudig en er zitten een aantal hele nuttige tussen. Sommige plug-ins zijn gratis en een aantal premium plug-ins zijn betaald. Hier staat dan vaak een stukje assist WordPress hosting van de ontwikkelaar tegenover. Er is geen standaard webshop functionaliteit binnen WordPress.

WordPress Webshop Cursus

De meest gedownloade plugin is Akismet. Deze plugin zorgt er voor dat je website niet lastig gevallen wordt door spammers. Makkelijke koppeling met bekende tools Een groot voordeel van WordPress is dat je makkelijk on-line instruments zoals MailChimp (e-mail advertising platform) kunt synchroniseren.

Hier zijn namelijk vaak plugins voor. Perfect voor het schrijven van blogs en nieuwe pagina’s Wil je een webshop waarbij je gaat bloggen en regelmatig nieuwe pagina’s bijvoegt, dan is een WordPress Webshop good hiervoor. Je kunt heel eenvoudig nieuwe berichten toevoegen en zelfs aangeven wanneer je wilt dat de berichten geplaatst worden. Zo kun je je berichten al lang van tevoren klaar zetten en op een vooraf ingesteld moment WordPress activeren.