Woocommerce WordPress Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce WordPress Webshop

Zo houden we je beheeromgeving schoon en overzichtelijk zodat jij je kunt focussen op je werk. Bij het opleveren van je web site krijg je een introductie in het beheersysteem en hoe deze voor jouw website wordpress website is ingericht en werkt. Daarnaast magazine je altijd rekenen op onze ondersteuning.

  • In Woocommerce zelf dien je dan de optie
  • Als jij je webshop zelf hebt gebouwd met Woocommerce kun je dus bij je host een SSL certificaat aanvragen en laten plaatsen.
  • Dit wordt doorgaans through de host geplaatst.
  • ” forceer beveiligde pagina’s” aan te vinken bij de instellingen van Woocommerce.

Maar onze service gaat verder. Als je website eenmaal klaar is, wil je dat deze altijd up-to-date en veilig is. Met onze onderhoudsservice lig je daar nooit meer wakker van. En we kunnen je onze service tegen scherpe tarieven aanbieden.

Een Werkende WordPress Webshop Maken

Kun Je Een Webshop Maken Met WordPress?

We leven in een wereld waarin cybercrime aan de orde van de dag is. Een wereld waarin wetgeving omtrent privacy WordPress hosting en de bescherming van persoonsgegevens steeds verder wordt aangescherpt om hier het hoofd aan te bieden.

Van eenvoudige landingspagina tot meervoudige webshop met behulp van WooCommerce, niets is ons te gek. We werken bewust niet met bestaande of gekochte thema’s, maar kiezen altijd voor maatwerk. We willen ons niet laten beperken door de mogelijkheden van een bestaand thema, maar willen juist maximaal inspelen op jouw wensen als klant. Een WordPress web site WordPress maken die goed presteert gaat verder dan installeren.

Specifieke functionaliteit gaan we niet uit de weg. Ook adviseren we soms het gebruik van een bestaande plugin, mits veilig genoeg. Een plugin installeer je in no-time en is vaak naar jouw wensen aan te passen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Eenvoudig je WordPress website beheren

Als je het maximale uit je website wilt halen speelt web optimization een belangrijke rol. WordPress is het perfecte platform om je web site te optimaliseren voor zoekmachines en verkeer by way of Google in het bijzonder. Dat gaat echter niet vanzelf. Zoekmachines stellen eisen aan je techniek, maar ook aan de inhoud van je website. Wij helpen je om daar het maximale uit te halen.

Wanneer we voor jou een web site bouwen vinden we het belangrijk dat je deze goed kunt beheren. Daarom staat beheerbaarheid bij ons altijd voorop, of we nou een web site, webshop of gebruikersplatform voor je bouwen. We inventariseren samen met jou wat beheerbaar moet zijn en wat niet. We vermijden zoveel mogelijk het gebruik van WordPress plugins.

In die wereld zijn wij er als on-line associate meer dan ooit verantwoordelijk voor om onze klanten adequaat te adviseren en te begeleiden op dit gebied. De software achter WordPress wordt met regelmaat geüpdatet om optimaal beveiligd te blijven.