Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor Woocommerce

Bekijk dan op onze webshop laten maken pagina alle mogelijkheden of neem gerust contact met ons op. Je wilt natuurlijk met je webshop zoveel mogelijk omzet genereren. Hierbij is het erg belangrijk om je bezoekers een zo duidelijk mogelijk bestelproces te geven. Verder kan het helpen om de meest gebruikelijke betaalmethoden aan te bieden.

Of we nou eenmalig een kleinschalige webshop wilt neerzetten of wekelijkse hulp van een van onze developers voor doorontwikkeling, we regelen het voor je. Ons group heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van WooCommerce webshops. Zo ontwikkelden we de webshop van Clean Nutrition, die in 2019 nog is genomineerd voor de Website van het Jaar. Om het maximale uit een WordPress webshop te halen is het belangrijk om constant zaken te verbeteren. Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition. Staat er bij een plugin of thema in Loco Translate nog geen taalbestand?

Toevoegen Van Een Simpel Product

Bij tabje Verzending kun je eventueel nog aangeven dat dit betreffende product een andere verzendklasse heeft, bijvoorbeeld voor brievenbuspakketjes. Hiermee kun je minder verzendkosten in rekening brengen voor die specifieke producten. De koppelingen zijn via webwinkelfacturen altijd 30 dagen gratis uit te proberen. Om de integratie te kunnen gebruiken moet je dit opzetten binnen Rentman.Dit artikel neemt je door de stappen heen. Als je hulp nodig hebt staat ons support staff voor je klaar. Pas je webshop aan zodat deze bij jouw merk en website past en kies welke materialen je wilt tonen. Houd er rekening mee dat sommige applicaties die je voor Woocommerce kan kopen wel betaald zijn.

  • Via een zogenaamde API kun je producten, klanten, voorraden, enzovoort ontsluiten.
  • Als je een simpele webshop hebt is het in de meeste gevallen niet nodig om verzendklassen in te stellen.
  • Of Woocommerce of Magento beter is in dit opzicht is lastig te bepalen en hangt helemaal af van de inhoud en functionaliteiten van de webshop.
  • Met zo’n supplier wordt het mogelijk om betalingen middels verschillende banken te verrichten.

Bij Managed VPS pakketten is het ook mogelijk om SSH en toegangsrechten op maat te laten configureren. Door middel van WooCommerce zet je eenvoudig je eigen webshop op. Binnen WooCommerce heb je vervolgens veel verschillende opties. Denk hierbij aan verschillende thema’s, maar ook aan betaalmogelijkheden en tal van extensies om jouw webshop zeer uitgebreid te kunnen maken. In deze blog heb je ik namelijk super veel belangrijke informatie gegeven over waarom het gebruik van WooCommerce webhosting zo belangrijk is voor webshops. Het heeft namelijk veel invloed op de prestaties, vindbaarheid en veiligheid van jouw webshop. Toen ik dit zag sprong mij de moed toch echt wel even in de schoenen.

In WordPress hosting heb je niet alleen een BTW share maar ook een BTW klasse. Gebruik je de standaard optie voor BTW dan kijkt de koppeling alleen naar de BTW percentages in en het leveringsland van de bestelling. Voordat de koppeling gebruikt kan worden dienen eerst de voorwaarden geaccepteerd te worden. De voorwaarden zijn gebaseerd op de algemene ICT Voorwaarden en de algemene AVG richtlijnen.

Bekijk dit altijd goed, vaak zijn dit derde partijen en heeft het niets met de organisatie van Woocommerce te maken. Onder Categorieën kun je deze categorieën beheren en nieuwe toevoegen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de subcategorie ‘Hoodies met rits’ toegevoegd, zodat de klant hier specifieker op kan zoeken. Dit product wordt daardoor zowel onder de categorie ‘Hoodies’ als ‘Hoodies met rits’ getoond.

Mailchimp Koppeling

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Met deze gratis te gebruiken plugin is het mogelijk om van je WordPress website een volledige webshop te maken of als extra onderdeel in je website.

Wil je naast je WooCommerce webshop ook je vindbaarheid verbeteren through online marketing? WooCommerce is in 2011 op de markt verschenen door het Zuid-Afrikaanse bedrijf WooThemes. Er waren destijds al meerdere e-commerce plugins voor WordPress beschikbaar, maar de kwaliteit liet nog te wensen over. WooThemes heeft met WooCommerce deze lancune ingevuld.

Ook kan je binnen WordPress Virtuele en/of downloadbare producten verkopen. Ideaal, in deze tijd waarin we bijvoorbeeld vaak online programma’s kopen. WooCommerce is relatief eenvoudig uit te breiden met betaalmogelijkheden zoals PayPal, CreditCard en zelfs het Nederlandse iDeal. Hiervoor zijn wel koppelingen nodig met derden, zoals bijvoorbeeld Rabobank OmniKassa of een “payment provider” zoals Mollie. Meer over betaalmogelijkheden koppelen aan WooCommerce lees je later in deze WooCommerce handleiding.

Mohamed is SEO-specialist en lead van ons search engine optimization en development team. Met meer dan eight jaar ervaring, creativiteit en analytisch denkvermogen helpt hij onze klanten online en offline groeien. CDN oftewel Content supply community is veelal een betaalde dienst zoals o.a. Cloudfare maar bij ons vanaf het Basis pakket gratis. Hiermee worden er wereldwijd op verschillende servers een kopie opgeslagen van de web site zodat deze waar ook ter wereld snel geladen wordt.

Deze moeten dus wel van te voren zijn aangemaakt, anders zijn ze niet beschikbaar. Tot slot kan je een samenvatting toevoegen, wat een korte beschrijving van het product zou moeten zijn. Deze tekst verschijnt naast de product afbeeldingen op de overzichtspagina, terwijl de lange beschrijving zal verschijnen het beschrijving tabblad.

Een koppeling tussen uw webshop en SnelStart-administratie verhelpt dit probleem. Bespaar kostbare tijd en verhoog de nauwkeurigheid van uw productaanbod. ChannelEngine plaatst uw producten op online website maken marketplaces, rechtstreeks vanuit uw WooCommerce webshop.

Mogelijk om through de Customizer je eigen factuurlayouts te creëren. WooCommerce is met 41% van alle webshops (statistiekenbuiltwith.com) en ruim 29 miljoen downloads veruit de meest populaire e-commerce software ter wereld.