WordPress Development Den Haag

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Development Den Haag

Producten Beheren En Categoriseren In Je Woocommerce

Klik dan op ‘Install Translation’. Verzendingen en belastingen

  • Hou er rekening mee dat jouw webshop wellicht wat andere instellingen vereist, afhankelijk van wat en hoe je gaat verzenden.
  • In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt.
  • Als je bijvoorbeeld naar Nederland, België en Duitsland verzend kun je drie zones aanmaken en aan iedere zone een land koppelen.
  • Voor webshops die internationaal verzenden is het zo makkelijker en overzichtelijker om per land een of meerdere tarieven te hanteren.
  • Vanaf WooCommerce versie 2.6 is er een nieuw scherm met verzend zones bijgekomen.

Dit gaan we doen met de webwinkel pluginWooCommerce. WooCommerce is de populairste webshop software WordPress hosting program te wereld.

Zoek de plugin genaamd: ‘wordpress webshop excelling eCommerce’. Waarschijnlijk is dat de eerste. We gaan nu WooCommerce instellen. Het duurt ongeveer vijf minuten. Ga je een Nederlandstalige webshop maken?

Vanaf nu worden alle URL’s gebaseerd op de titel van de pagina. Dat was nog wel te doen, toch?

Stap three: Woocommerce Webshop Opzetten

Meer dan 28% van de webshops draait op woocommerce. En ook niet belangrijk, WooCommerce is gratis. Hoe installeren we WooCommerce? Webwinkel plugin: WooCommerce plugin vinden Vul vervolgens rechts in het zoekveld ‘WooCommerce’ in en druk op enter.