WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

Ontdek De Kracht Van WordPress + Woocommerce

Vanuit veel andere CMS’en kan de information worden overgezet. Veelal geautomatiseerd met een deel handwerk. Hierdoor behoud je de belangrijke information en kun je verder waar je was gebleven. Om zeker te weten hoe jouw data te migreren is, kan altijd een check worden gedaan die uitsluitsel geeft, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem hiervoor contact met ons op.

WooCommerce vs andere systemen Ben je tevreden met je WordPress web site en wil je een webshop opstarten?

Meer dan 1,5 miljoen actieve winkels Volgens onderzoek van BuiltWith zijn 39% van alle E-commerce web sites WordPress website gebaseerd op WooCommerce met WordPress. D.w.z. meer dan 1,5 miljoen webwinkels die op deze combinatie werken.

WordPress alleen staat aan de basis van 17,6 miljoen reside websites (meer dan 25% van alle websites). Dat zijn dus extreem veel retailers en websites. Kosten minder in bouw en onderhoud Worden meer succesvol dan andere systemen Een ander belangrijk punt: jij bent zelf volledig eigenaar van jouw data.

Alles wordt gedirigeerd door het thema. Sinds enkele jaren realiseert Montix de meeste van zijn WordPress en ook WooCommerce projecten met behulp van het Divi thema. Zaken als WordPress hosting frontend-editen en A/B testen zitten in dit Divi systeem ingebouwd. Leer tijdenseen workshophiermee werken en ontdek de flexibiliteit die jijzelf hiermee in handen krijgt!

Bekijk ookde compacte Divi handleiding, die steeds actueel wordt gehouden. Handig als naslag en om er meer uit te halen!

Hoeveel plugins heeft een gemiddelde webshop al snel nodig? Plugins zijn vaak afhankelijk van elkaar. Ze worden door andere leveranciers gemaakt en onderhouden. Ze hebben hun eigen licentiemodel: gratis wordpress webshop of betaald.

Inhoud (anders Dan Producten)

Of gebruik je Magento, Virtuemart of OpenCart en ben je op zoek naar een vervangend e-commerce systeem? Of ben wellicht je op zoek naar mogelijkheden om je bestaande WordPress Webshop verder uit te bouwen? Ben je benieuwd of Woocommerce met WordPress ook een oplossing voor jouw webshop is, maak dan een afspraak met ons. Bij Montix helpen wij je graag verder met je WooCommerce wensen en kijken wij samen naar de mogelijkheden voor jouw WordPress web site en Woocommerce webshop. Heb je vragen over WooCommerce als webshop systeem?

Vrij om aan te passen of juist gesloten. Heb je specifieke wensen die je niet kunt invullen met de bestaande plugins, dan kun je deze zelf -laten- ontwikkelen.

Woocommerce Points And Rewards (€)

Laat het ons weten, wij helpen je graag verder. Let ook op onze workshops die we op maat, incl. compacte handleiding voor jouw webshop, geven.