WordPress Handleiding

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Handleiding

Stel, je hebt nog geen domeinnaam voor jouw web site bedacht of jouw bedachte domeinnaam is al geregistreerd. Geen probleem ik heb wat domeintips. Combineer meerdere bestaande (en/of niet bestaande) woorden. Voeg de, het of een toe – bijv: dewereldreiziger

SiteGround krijgt overal op het internet uitstekende cijfers. Een 9,7 bij een bekende reviewverzamelsite en four,7 van de 5 sterren bij de ander. Ze zijn technisch sterk, bieden snelle internet hosting aan en ze krijgen lof over hun assist.

Thema

  • Lees meer over het aanmaken en aanpassen van het WordPress menu
  • WordPress plugins installeren – Zelf WordPress website bouwen
  • Plugins waren dus kleine software toevoegingen.

Ze zijn een van de finest beoordeelde webhosts in de wereld. Bekijk de WordPress pakketten van SiteGround Met de bovenstaande hostingpakketten zit alles wat je nodig WordPress hebt en een onsje meer. De partijen zijn betrouwbaar, hun hostingpakketten snel en compleet, er zit een SSL-certificaat inbegrepen en je krijgt persoonlijk ondersteuning.

Een sterke domeinnaam verzinnen en registreren voor je eigen web site Na het kiezen van een hostingpakket moet je een domeinnaam kiezen. Het kan zijn dat je er WordPress hosting al eentje hebt bedacht, maar heb je ook al de beschikbaarheid gecheckt? Er zijn namelijk al miljoenen .nl domeinnamen geregistreerd (en het veelvoudige aan .com domeinnamen).

Stap 2: Registreer Jezelf Op Siteground

Maak er een korte zin van – wijwillenthee / dezonzakt Denk wordpress webshop aan synoniemen – in plaats van reizen, ontdekken.