WordPress Handleiding Voor Beginners

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Handleiding Voor Beginners

Helaas is er greatest een grote groep mensen die het leuk vinden om websites woocommerce aan te vallen en te hacken. Als het je overkomt: ellende!

Voor alle bovenstaande plugins zijn er alternatieven te vinden. De hierboven genoemde WordPress hosting zijn degenen die ik zelf naar tevredenheid gebruik op al mijn WordPress installaties.

Dit kost tijd, en het kan even duren voordat deze informatie zichtbaar is. Dit maakt de laadtijd van de pagina een stuk sneller. Als je gebruik maakt van een reactieformulier onder je blogberichten, hebt je ook kans dat je daar spamberichten op binnenkrijgt. Vaak worden deze berichten door zogenaamde spambots automatisch geplaatst. een rekensom of het tellen van stoplichten op foto’s.

Goedkope Hosting Partijen Knijpen Je Websitesnelheid

Een plugin die actief zijn greatest doet om deze hackers buiten de deur te houden en te blocken is de WordFence Security plugin. Volledig free of charge te gebruiken en met meer dan 2 miljoen downloads enorm populair. Je kunt zelfs complete landen blocken .

  • Bij Afmeting kun je de lettergrootte selecteren.
  • Zo kun je aangeven dat je dik- en schuingedrukt wilt toevoegen en nog wel meer.

Daarnaast is het belangrijk om compressie toe te passen. Kort gezegd betekent dit dat er pixels met soortgelijke informatie eromheen gevoegd worden. Je foto wordt daardoor iets minder van kwaliteit, maar ook een stuk lichter, zodat het de laadtijd van je website ten goede komt.

(Zelf ben ik hier geen fan van, zeker niet van die afbeeldingen CAPTCHA’s, lees: irritant). Er zijn ook plugins die spam tegenhouden zoals Antispam Bee , een goed en gratis alternatief voor de Akismet plugin.

Op een beeldscherm is deze vermindering nauwelijks te zien. Als je de Smush plugin geïnstalleerd hebt, previous hij automatisch deze compressie toe op alle foto’s die je via de mediabibliotheek addContent. Als iemand een pagina van jou web site bezoekt, moet er heel wat gebeuren om deze op het scherm te laten zien van de bezoeker. Alle informatie moet ingeladen worden, zoals teksten en afbeeldingen, maar ook de header en footer, contactformulieren en dergelijke.

Gratis Adviesgesprek Inplannen?

Door middel van rode, oranje en groene bolletjes geeft de plugin precies aan wat goed/niet goed is, of nog verbetering nodig heeft. Volg de aanwijzingen en je bent een heel eind op weg. (Voor echt goede optimalisatie is er uiteindelijk wel iets meer nodig, maar je bent al een heel eind goed op weg als je “bolletjes” groen zijn). Naast suggesties over de SEO WordPress website op je pagina geeft deze plugin je ook een leesbaarheidsanalyse van je teksten.

WordPress Websites Van Hoge Kwaliteit

Als je afbeeldingen op je website zet is het allereerst belangrijk dat deze geoptimaliseerd zijn. Maak ze eerst op het formaat waarop de web site ze laat zien.