WordPress Hosting Bij Yourhosting

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Hosting Bij Yourhosting

Zeer tevreden over assist, snel en deskundig, met goede uitleg. Niet 100% up, maar een zeg ninety eight% is voor mij geen belemmering . Ik heb in 20 jaar al heel wat hosting WordPress hosting suppliers versleten. Die ga ik niet allemaal noemen.

In 5 Stappen Naar Een One Page Website

Geeft goede service en biedt ook WordPress aan. Ik heb geprobeerd te vergelijken met Siteground maar weet niet hoe ik moet vergelijken en of ik appels met peren vergelijk. Kun jij o.b.v. wat Hostnet biedt een advies geven? Ik heb geen ervaring met Hostnet en kan er dus niks zinnigs over zeggen. Ik zit zelf met een paar websites bij Deheeg.nl.

Graag gedaan en fijn om te lezen dat Siteground jou ook bevalt. wordpress website Beste Wouter, ik heb mijn domeinnaam bij Hostnet ondergebracht.

Neem De Beste Websitebouwer Altijd En Overal Met Je Mee

ik heb onder meer op foundation van jouw artikelen een 6-tal websites (waarvan best een paar grote >10.000 bezoekers per maand) verhuisd naar Siteground. Ik had het goed voorbereid maar zonder Siteground was nooit zo makkelijk gegaan.

Kosten WordPress Website: Algemene Wijsheden

Siteground heeft verschillende SSL-certificaten. Ik gebruik de Let’s Encrypt certificaten en die zijn gratis. Die zijn wat mij betreft prima. Zie ook mijn blog artikel daarover: Stappenplan WordPress website overzetten naar beveiligde https verbinding met SSL certificaat.

Hoi, als ik bij siteground zelf kijk, dan zie ik dat ze voor SSL 390 USD per jaar vragen… Hoe komt het dat het volgens jou free of charge is? Ik ben een leek hoor en weet alleen dat SSL belangrijk is voor de beveiliging van je website.

Sommigen bestaan wellicht niet eens meer. Waar het om gaat dat je weet waar je op moet letten. En dat heb ik in mijn artikel genoemd. Mooi dat jij tevreden bent met je hosting.

En ik check af en toe mijn website met Pingdom, GTmetrix en Webpagetest. Soms levert dat iets nieuws op wat ik kan doen.

Hallo Wouter dat is gek ik ben net overgestapt van versio omdat de helpdesk daar echt verschrikkelijk is , maar voor de ssl heb ik forty wordpress webshop euro betaald De Let’s Encrypt certificaten zijn gratis.