WordPress Specialist

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Specialist

Onder “instellingen” in het WordPress CMS kun je ook de reactiemogelijkheid voor de hele web site uitzetten. Nadat ik WordPress heb geïnstalleerd, zie ik alleen de standaard webpagina van de host op mijn site. Dit kan gebeuren als er op de server nog een index.html bestand staat. Een HTML bestand krijgt de voorkeur boven een PHP bestand.

WordPress Menu Aanpassen

Verwijder het index.html bestand en het moet werken. Hoe kan ik per categorie een pagina laten zien in de menubalk? Ook kun je de menu items daar in de juiste volgorde zetten en indien je dat wilt onder een ander menu item WordPress hosting hangen, in een dropdown menu. Dit doe je door het item iets naar rechts te verslepen, onder het item waar je hem wilt hebben.

Hoe kan ik dingen uitproberen op mijn website, zonder dat anderen dit kunnen zien? De makkelijkste manier is om de pagina, die online staat, te klonen en dan te werken in de kloon. Deze pagina kun je op “concept” laten staan, zodat hij nog niet zichtbaar is op de website.

Bestanden zoals afbeeldingen en PDF/Word/PowerPoint/Excel kun je allemaal through “media” in het WordPress CMS toevoegen. Wil je andere bestanden toevoegen? Dan kan dit het beste by way WordPress of een FTP programma, zoals Filezilla. Je upload de bestanden dan rechtstreeks naar de server. Waar kan ik goede thema’s vinden voor mijn WordPress web site?

De beste thema’s vind je op Themeforest.web. Deze kosten meestal € 50/75 en zijn vaa van hoge kwaliteit. Gratis thema’s kun je downloaden through wordpress.org of by way of het WordPess CMS zelf. Ga hiervoor naar “weergave – thema’s” in het WordPress CMS.

Hoe plaats je een further menu in jouw website? Hoe bouw je een e-mail lijst met WordPress?

Website Gelanceerd Voor Een Uniek Product: Volta Energy!

Wil je in de wp-admin de populairste berichten zien? Dan kun je de plugin Post Views Count WordPress installeren. Deze toont het aantal views per bericht in het berichtenoverzicht.

Ben je tevreden met de aanpassingen? Dan kun je hem reside zetten en omwisselen met de oude pagina. Het klonen van een pagina kun je heel gemakkelijk doen door gebruik te maken van de plugin “duplicate post”. Deze kun je vinden door in het WordPress CMS naar “plugins – nieuwe toevoegen” te gaan. Hoe kan ik bestanden uploaden naar mijn web site?

Websites

Hoe maak je een overzicht met de meest populaire berichten? Dit kan in standaard WordPress websites met een widget, die toont op de frontend van jouw website. Is jouw website op maat gemaakt? Overleg dan met je websitebouwer om te kijken op welke manier dit mogelijk is.