WordPress Tutorial

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Tutorial

Een dochter/ niche web site voor foodtruck bouwer Sallas uit Zwolle. Naast aanhangwagens en verkoopwagens… Gajes is een nieuw kledingmerk dat voornamelijk gespecialiseerd is in hippe moderne caps. Naast een aantal webshops, waaronder Goudsekaasshop.nl, heeft Netfort voor Kaashandel Peters een informatieve website WordPress

Nu Zijn Er WordPress Themes

Om goed gevonden te worden in Google implementeren we SEO technische aspecten. het soort hostingpakket, de template, sitemap en de structuur zorgen we ervoor dat je WordPress web site optimaal te vinden is voor jouw doelgroep. Werk je voornamelijk lokaal of regionaal dan zijn er zeer effectieve mogelijkheden om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wat te denken van een koppeling met Google Mijn Bedrijf.

Op de juiste manier ingericht kunnen we je volledige bedrijfsinformatie weergeven op Google Maps en in Google Search. Klanten zullen hiermee snel en doeltreffend hun weg wordpress webshop vinden naar jouw bedrijf! Ter ere van het 12.5 jarig bestaan organiseert TriaCon een kennismiddag. Van Velzen Extern Engineering heeft klanten over de hele wereld.

  • Dit is afhankelijk van de plugins die je hebt geïnstalleerd en het thema waar je gebruik van maakt.
  • Tot zover de eerste kleine stappen met Beaver Builder.
  • Nu we deze plugin hebben geïnstalleerd, kunnen we het thema Astra installeren en een free of charge template uitkiezen die goed met Beaver Builder samenwerkt.
  • Je komt nu op pagina uit met verschillende prijzen.

Het bedrijf is gespecialiseerd… Sallas Transporttechniek uit Zwolle is een internationale fabrikant van Verkoopwagens en overige aanhangwagens.

Maak Gebruik Van Een Sitemap En Voeg Een Xml Formaat Toe Voor Google Analytics + Webmaster Tools

Zeker als je start met e-commerce en niet meteen al te veel kosten wil maken is WooCommerce qua gebruiksgemak en leercurve het beste webwinkel pakket. Een ander voordeel is de internet hosting. Omdat WordPress met WooCommerce een “licht” pakket is heb je meestal voldoende aan een relatief eenvoudig en goedkoop webhostingpakket. Het enorm aantal ontwikkelde vaak gratis WordPress hosting plugins hebben van WooCommerce een volwaardig webshopsysteem gemaakt. Ben je voornemens een webshop te beginnen, dan is WordPress met WooCommerce de beste keuze!