WordPress Vs Magento

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Vs Magento

Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Deze pagina hoef je in principe niet te veranderen. Het is belangrijk dat je de ‘voorwaarden pagina’ goed instelt.

In stap 5 van deze tutorial gaan we enkele algemene instellingen van WordPress doornemen. Deze algemene instellingen zijn te vinden in het bekende linkermenu van WordPress .

Belangrijke Pagina’s

Je kan ten alle tijden de betaalinstellingen vinden bij Woocommerce in het linkermenu en daarna instellingen te kiezen. Je kan vanaf dat scherm bovenin klikken op betalingen. Wanneer je voldoet aan bovenstaande eisen kan je met succes geld ontvangen through Mollie en je webshop. Je kan naast de productafbeelding in Woocommerce ook een productgalerij aanmaken. In deze handleiding heb ik drie extra foto’s toegevoegd . De productgalerij is een optie om meer foto’s toe te voegen om je product bijvoorbeeld op verschillende manieren te tonen.

Natuurlijk kunnen we je daar ook mee helpen, bijvoorbeeld met het maken van een huisstijl of met het schrijven van je teksten. Een mooie web site geleverd, goed resultaat en fijne communicatie!

  • Houd er rekening mee dat je Woocommerce webshop zonder betaalde plugins veel minder flexibel zal zijn.
  • Je hebt dan de mogelijkheid om de ”Extra kosten” in te stellen.
  • Zo zijn er voor de plugin WooCommerce meer dan 250 thema’s beschikbaar.
  • Voor de meeste websites en webshops is Google de grootste verkeersbron.

Er zijn door een SEO professional speciale teksten geschreven, en er worden regelmatig blogs geschreven om fixed nieuwe content aan de web site toe te voegen. Dit draagt ook weer bij aan de online vindbaarheid van de webshop. Vooralsnog is Magento, zeker voor de grotere shops met duizenden artikelen, verdeeld over various categorieën, nu stabieler. Dit heeft er onder andere mee te maken dat de databasestructuur van Magento beter is ingericht op grote retailers dan de databasestructuur van WooCommerce. Ook zijn er vooralsnog relatief veel extensies nodig om een WooCommerce webshop goed voor de Nederlandse markt te laten werken. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met ons BTW-stelsel. En ook al maakt WooCommerce koppelingen met grote programma’s zoals Exact mogelijk, met Magento gaat dit op dit second nog net iets makkelijker.

Je ontvangt dan 1 a 2 keer per maand een nieuwbrief met handige tips om je bedrijf te laten groeien. Bij de volgende stap kun je kiezen hoe je betalingen wilt ontvangen. Als je gebruik wilt maken van een Payment Service Provider zoals Mollie, dan kun je deze stap beter even overslaan. Meer weten over het bouwen van een webshop met Astra en WooCommerce? In deze blog publish vertel ik je hoe je een webshop maakt met WooCommerce in combinatie met Astra. We schaven het nog hier en daar bij en dan kan jij van begin gaan. Je hebt dan een website die one hundred pc afgestemd is op jouw wensen, jouw branche en jouw doelgroep.

Onze web optimization specialists kunnen je in samenwerking met onze inbound marketing specialists adviseren wat je kunt doen voor je organische vindbaarheid. Wil je jouw web site direct goed promoten in de zoekmachine, dan raden we aan om aan de slag te gaan met zoekmachine adverteren met behulp van een SEA specialist. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support.

Woocommerce Installeren Op Je WordPress Website

Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al on-line hebben staan! Bij je zoektocht naar goede software program om tegen lage kosten een webwinkel te beginnen ben je WordPress vast al tegengekomen. WordPress is een extreem populair systeem wat door het overgrote deel van de wereld voor reguliere web sites wordpress webshop wordt gebruikt . WordPress wordt vooral geroemd omdat het CMS van de website eenvoudig te begrijpen is. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos omdat er voortdurende nieuwe plugins gemaakt worden die je vaak gratis kunt toevoegen. Heb je je webshop laten bouwen en draait alles goed?

Bij deze cursus werken we met één van de basisthema’s van WordPress. Wil je zelf jouw website kunnen bijhouden of misschien zelf een nieuwe web site bouwen. Wij geven prive cursussen die dat mogelijk maken. Wij werken al jaren met grote tevredenheid samen met WEBtima. Tim zorgt er niet alleen voor dat onze computersystemen soepel draaien, hij denkt ook actief mee hoe we onze website woocommerce verder kunnen verbeteren. Hij is goed bereikbaar en reageert snel en doeltreffend.

Als je webshop heel veel en complexe producten heeft is een WordPress webshop meestal niet de beste optie. Waar andere systemen speciaal ontwikkeld zijn voor webshops, is WordPress oorspronkelijk begonnen als blogplatform. In de tussentijd is het wel uitgegroeid tot een volwaardig CMS, maar alsnog heb je plug-ins nodig om ook producten te verkopen met je website WordPress hosting. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer thema’s beschikbaar waarbij je zelf de hele uitstraling en indeling kunt bepalen. Via pagebuilders en drag ’n drop opties in deze thema’s kom je een heel eind zonder zelf kennis nodig te hebben van HTML of CSS.

Dan kan je ook eerst de rest van dit artikel lezen waarin ik een WordPress webshop thema installeer en goed probeer te zetten. Jouw reside API-key kan je vinden in het account van Mollie wanneer je klikt op ‘instellingen’, ‘websiteprofielen’ en daarna op ‘Live API-keys’. Het kan zijn dat je nog een websiteprofiel moet aanmaken. We kunnen dan het zoekveld rechtsboven gebruiken en zoeken naar “Mollie Payments for WooCommerce”. Klik dan weer op ‘verzendmethode toevoegen’ en doe dan weer alle handelingen. Bij het ‘bewerken’ van de free of charge verzending kan je selecteren dat men gratis verzending krijgt als het minimale aankoopbedrag een bepaalde hoeveelheid heeft. Als je voornamelijk met iDeal wil werken, dan kan je het best voor de Nederlandse betaalprovider Mollie gaan.