WordPress Webshop Laten Maken Met Woocommerce?

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Webshop Laten Maken Met Woocommerce?

PDF invoices voor het maken van mooie facturen in PDF formaat; widgets voor navigatie, aanbiedingen, winkelwagen, and so forth. Een webshop die niet gevonden wordt heeft geen zin. Vandaar dat je ook tijd moet steken in het vindbaar maken van je WordPress webshop in Google. Dat kan met een gewone search engine optimization-software die je in WordPress installeert.

Daarnaast is een geschikt theme nodig dat past bij jouw wensen en ondersteund wordt door WooCommerce. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste theme en de further WordPress plugins die je nodig hebt om van je WooCommerce shop een succes te maken.

Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden met een webshop. Het populaire WooCommerce is hiervoor een goede keuze.

Installeer Een Thema (= Layout) Geoptimaliseerd Voor Woocommerce

Frank is behalve deskundig ook fijn in de communicatie. Er volgt altijd bericht terug en ook pro-actief onderneemt hij actie. Zo hoef ik bijvoorbeeld niet bang woocommerce te zijn belangrijke WP-updates te missen. Behalve deskundigheid is ook het financiële plaatje vooraf inzichtelijk. De prijzen zijn eerlijk en onderbouwd.

De samenwerking verloopt van een leien dakje. Frank antwoordt snel en to the point en hij is tevens transparant in de tijd en het price range. Tot slot is ook de internet WordPress hosting hosting een aanrader. Site werd probleemloos overgezet en werkt nu veel sneller dan ervoor. En hopelijk mogen we nog vele jaren mooi samenwerken!

  • Ik open zelf altijd alle pagina’s tegelijkertijd in een ander tabblad, zo kan ik in een klap alles tegelijk doen.
  • Pagina’s kan je aanpassen door op ‘Pagina’s’ te klikken en het menu en daarna bij elke pagina op ‘Bewerken’.
  • In de afbeelding kan je zien dat het brand en het menu nauwelijks zichtbaar is op deze pagina.

De communicatie is helder en “to the point”, precies wat nodig is. Kortom, samenwerken met Frank is een kans die ik zeker aanraad, hij is betrouwbaar en professioneel. Heb je een leuk project en wil je met me kennismaken? Neem gerust contact op by way of mail of telefoon. © 2020 · WPX · vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Je kunt je webshop uitbreiden met o.a.: iDEAL / Mollie betaaloptie of MisterCash voor België;

Mijn wensen worden gebundeld waarna een helder en onderbouwd advies volgt. Voor mijn vragen worden passende en ook praktische oplossingen gevonden. Behalve development verzorgt WPX ook de hosting van mijn webshops. Ook dit is naar alle tevredenheid. De webshops zijn snel en 100% uptime.

WordPress Webshop Laten Maken Door Sam