WordPress Webshop Maken

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Webshop Maken

We Hebben Ons Verkeer Met 1 187% Laten Toenemen Door WordPress.we Zullen Je Laten Zien Hoe.

Inclusief 2 verzendzondes , 2 verzendklassen en 2 verzendmethodes. Cutting edge techniek: we werken alleen maar met premium software program frameworks en de greatest verkochte themes. Dus geen vage software, maar het beste wat de markt te bieden heeft. Categorieweergave van producten + foto voor shoppagina (tot 6 categorieën vooraf ingesteld).

WordPress Menu Aanpassen

Zelf berichten toevoegen aan je webshop. Mogelijkheid om through fb in te loggen op account webshop = meer social publicity voor jouw store!

Geen geklooi met code aan de achterkant. Mobile-first design techniek. Live product search met instant website bouwen resultaten. Quick view van producten met snelle popup.

Zo komen we samen tot een keuze van een basisdesign dat past bij jouw wensen en als uitgangspunt dient voor verdere ontwikkeling. Bekijk ook eens de portfolio met voorbeelden. Geen web site of webshop is hetzelfde! Een totale website oplevering op je eigen reside domein op jouw eigen hosting, dus geen Zip bestand dat je zelf moet uploaden. Super straightforward drag n drop page editor aan de voorkant om zelf pagina’s aan te passen.

Dit pakket bouwen we op maat voor jou. En we zorgen vooral ook dat je er snel mee aan de slag kan.

Onbeperkt zelf meer categorieën aanmaken. Standaard productfilterwidget om snel woocommerce producten te kunnen kiezen op producttags, categorieen productattributen .

Al binnen een week bestellingen ontvangen en natuurlijk betalingen ontvangen through alle banken en betalingsmogelijkheden! WordPress hosting Denk aan Ideal, Bancontact, creditcard enz. Gaat het om een strakke fashionshop of om een webshop voor technische onderdelen?

  • Om betalingen te kunnen ontvangen, moet je een betaalprovider hebben.
  • Je kan het finest gaan voor Mollie.

Zoek je iets met een imponerende headerslider of wil je het juist minimalistisch? Wil je gelijk zoveel mogelijk producten laten zien op je homepagina of wil je juist maar een paar producten mooi laten zien? Aan de hand van jouw wensen selecteren we een aantal demo’s die het beste passen bij wat jij wil bereiken en die je vooraf kan bekijken.

Optioneel: fast checkkout. Koppeling aan emailadres naar keuze. Configuratie verzendkosten.