WordPress Webshop Met Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Webshop Met Woocommerce

Inhoud (anders Dan Producten)

Hiermee kan je betalingen met cheques mogelijk maken. Je kan bepalen of klanten je WordPress hosting in contanten kunnen betalen …en hoe je klanten dit vervolgens dienen te doen.

Wpml WordPress & Divi

Je kan Paypal instellen voor jouw WooCommerce webshop, hier de benodigde gegevens invoeren en ook geavanceerde opties en API configuraties maken. Configureer een fixed wordpress webshop-price voor verzendingen Je vindt hier de opties en vereisten voor gratis verzendingen.

  • De plugin biedt instellingen voor het minimal aantal dagen dat het duurt om producten te versturen.
  • Zo wil je misschien alle data binnen één of twee dagen blokkeren, als je niet zo snel kan versturen.
  • Dit is beter dan de traditionele manier waarbij je verzendmethoden kiest.
  • Features waardoor Order Delivery Date for WooCommerce een goede keus is
  • De plugin biedt de mogelijkheid voor meer transparantie doordat klanten de precieze datum kunnen kiezen.
  • Je hebt ook de mogelijkheid bepaalde dagen en tijd te blokkeren.

Met deze configuratie kun je jouw klanten de mogelijkheid van een mounted-rate voor internationale verzendingen aanbieden. Of en waar je lokale bezorging mogelijk wilt maken. Geeft klanten de mogelijkheid bestelde producten op te halen indien dit mogelijk is voor producten uit jouw webshop. Schakel de website maken REST API uit of in, en bepaal meer instellingen die hiermee gepaard gaan.

Met deze plugin wordt het een fluitje van een cent. En heb je binnen no-time je eigen webshop draaien, waarna de verkopen kunnen binnenstromen! Ondernemer op Slippers is de beste samenvatting van mij!

In de systeemstatus sectie vind je een overzicht van de “well being and efficiency” omtrent jouw WooCommerce webshop. Je kan hier ook een systeemrapportage downloaden, voor wanneer je in contact wilt komen met WooCommerce Support en je bepaalde zaken wilt bespreken. Verder zijn er ook een aantal instruments voor de-bugging, cached data en datalogs voor je webshop, waarvan gebruik kan worden gemaakt. Klaar om jouw eigen WooCommerce webshop te starten? Je hebt nu genoeg informatie op zak om een eigen WooCommerce webshop te starten.