WordPress Webshop Op Maat?

      Reacties uitgeschakeld voor WordPress Webshop Op Maat?

Webshop Laten Bouwen Met De Woocommerce Plugins

Het is een van de snelste hostingpakketten in Nederland. En je webshop blijft snel als je veel bezoekers tegelijkertijd op je web site hebt. Hulp bij het bouwen van je eigen WordPress webshop En je kan met dit pakket de servicedesk WordPress en WooCommerce gerelateerde vragen stellen.

Dus als je de domeinnaam zou vertellen tegen een vriend/vriendin, dan zou hij/zij die in één keer goed op papier kunnen zetten. Bij het WordPress hostingpakket van xel is het installeren van WordPress een eitje. WordPress wordt namelijk automatisch geïnstalleerd. Je krijgt automatisch een mailtje wanneer je in kan loggen op jouw WordPress web site .

Klik op ‘Instellingen’ en daarna op ‘Permalinks’. Selecteer vervolgens ‘Berichtnaam’ (of ‘Postname’). Klik tenslotte op ‘Wijzigingen opslaan’ .

Bij SiteGround installeer je WordPress met een paar klikken. Het eerste wat je moet doen na het installeren van WordPress is het goedzetten van hoe WordPress URL’s aanmaakt. Anders krijgen we url’s zoals: deaanhouder.nl/? 237 in plaats van deaanhouder.nl/store wordpress website.

Na het selecteren van het WordPress hostingpakket is het tijd om een domeinnaam vast te leggen. Probeer een domeinnaam huge WordPress hosting te leggen die makkelijk op te schrijven en te onthouden is.

Bekijk het WordPress web site hostingpakket SiteGround is een van de finest beoordeelde internationale hostingproviders. Maar ze hebben servers in Nederland en je kunt gewoon met iDeal betalen. Het bijzondere website bouwen bij SiteGround is dat hun actieprijs enorm laag is en, dit is vrij belangrijk, het is mogelijk om die actieprijs tot drie jaar te betalen. Dus je kunt een van de beste hostingpakketten krijgen voor een enorm lage prijs.

Ze raden zelf het GoGeek-pakket van 12 euro per maand voor het de eerste contractperiode aan. Maar ik denk dat kleinere webshops ook prima op een GoBig-pakket kunnen van 6.50 per maand .